The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Αζαξιό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лион-Аяччо-09.02b

Κύπελλο Γαλλίας

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Λυών. Στάδιο “Park Olympic Lyon”

Ο τελικός αγώνας Γαλλικού Κυπέλλου των 16 μεταξύ Λυών και Αζαξιό έχει προγραμματιστεί για την επερχόμενη Τρίτη.

Λυών

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η Λυών κέρδισε τέσσερις συνεχόμενες νίκες έναντι των Σαιντ-Ετιέν (5:0), Μπορντό (2:1), Ντιζόν (1:0) και Στρασβούργο (3:0), χάρη στις οποίες μονοπρόσωπα βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης της Λιγκ 1 Γαλλίας. Μετά το τέλος των είκοσι τεσσάρων γύρων «τα Παιδιά» σημείωσαν 52 βαθμούς, συμπληρωμένος με διαφορά τερμάτων 50:20.

Αζαξιό

Ο εκπρόσωπος της Λιγκ 2 Αζαξιό έχει ήδη ξεκινήσει στο Κύπελλο, έχοντας νικήσει την Chateauroux με σκορ 2:0. Αλλά στο πρωτάθλημα οι Κορσικανοί με 32 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 22:27 είναι δέκατοι και είναι απίθανο να προκριθούν στην πάνω κατηγορία. Τον περασμένο μήνα νίκησαν τους Καέν 1:0, Grenoble 2:1 και Sochaux 2:0, σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με την Auxerre και έχασαν 1:3 από την Dunkirk.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, οι δυνατότητες και οι φιλοδοξίες των οποίων είναι πολύ υψηλότερες. Δεν θα εκπλαγώ αν η Λυών νικήσει με δύο γκολ διαφορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Λυών με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,795.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *