The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λουντογκόρετς Ραζγκράντ (Βουλγαρία) εναντίον Ολυμπιακός (Ελλάδα): προγνωστικά για στοίχημα

Олимпиакос-Омония-23.09b

Champions League – Τρίτος προκριματικός γύρος  – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 10 Αύγουστος 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βουλγαρία. Ράζγκραντ. Στάδιο Huvefarma Arena

Η Βουλγαρική Λουντογκόρετς και ο Ελληνικός Ολυμπιακός θα προσπαθήσουν να καθορίσουν την πιο δυνατή  ομάδα στη δεύτερη φάση του τρίτου προκριματικού γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λουντογκόρετς Ραζγκράντ

Προς το παρόν η Λουντογκόρετς δεν γνωρίζει την πίκρα της ήττας τη σεζόν 2021/22. Στο βουλγαρικό πρωτάθλημα η ομάδα του Ράζγκραντ υπέροχα εναντίον Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (3:1) και ΤΣΣΚΑ 1948 (3:0), καθώς νίκησε την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 4:0 στη μονομαχία για το Σούπερ Καπ. Σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι «πράσινοι» έσπασαν εύκολα την αντίσταση της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (1:0, 1:0) και Μούρα (0:0, 3:1).

Ολυμπιακός

Παράλληλα ο Ολυμπιακός νίκησε δύο φορές την Νεφτσί του Αζερμπαϊτζάν, 1:0. Επιπλέον, αυτό το καλοκαίρι, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν μόνο σε μη επίσημες συναντήσεις. Εκεί νίκησαν τους Βόλφσμπεργκερ (1:0), Κράσνονταρ (1:0), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2:1), Universität Krajova (2:0) και Άρη (3:0), ενώ ηττήθηκαν από τη από το Σάλτσμπουργκ (0:3) και Ούφα (1:1).

Πρόβλεψη

Μετά το 1:1 στον πρώτο αγώνα, οι ομάδες έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Δεδομένου ότι τόσο η Λουντογκόρετς όσο και ο Ολυμπιακός αποδίδουν άριστα στην άμυνα, δεν περιμένω υπερβολή των γκολ από τη μάχη τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *