The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λουντογκόρετς εναντίον Μάλμε: προγνωστικά για στοίχημα

ШахтерСолигорск-Лудогорец-13.07

Champions League – ΠλέιοφΦάση 2 από 2

Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λουντογκόρετς Αρένα

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λουντογκόρετς – Μάλμε, οι ομάδες θα καθορίσουν ποιος θα παίξει στη φάση των ομίλων του Champions League αυτή τη σεζόν.

Η Λουντογκόρετς χρειάζεται επιστροφή

Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας έχει διανύσει πολύ δρόμο για τα πλέι οφ της πρόκρισης του Champions League, αποκλείοντας τρεις αντιπάλους. Η Σαχτάρ Σόλιγκορσκ και η Μούρα ήταν χαμηλότερης κατηγορίας, εδώ όλοι περίμεναν επιτυχία, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια τάξη μεγέθους πιο σοβαρός αντίπαλος, κατάφερε να νικήσει το ελληνικό γκράντε μόνο στα πέναλτι. Η ήττα στη Σουηδία ήταν η πρώτη για την Λουντογκόρετς της σεζόν. Η ομάδα έπαιξε άσχημα στο δεύτερο παιχνίδι, μειώνοντας σημαντικά τις πιθανότητές της για τον όμιλο του Champions League. Ο σύλλογος δεν έχει απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Η Μάλμε έχει ωραίο χάντικαπ

Η Μάλμε είχε επίσης δύσκολες στιγμές, το κύριο όπλο της ομάδας ήταν τα εντός έδρας παιχνίδια, χάρη στις νίκες εντός έδρας, πέρασαν τη Ρίγα και τη HIK. Στον τρίτο γύρο υπήρξε μια δύσκολη μάχη ενάντια στην Ρέιντζερς, οι οποίοι ηττήθηκαν εντός έδρας με σκορ 2:1, και στη συνέχεια εκτός έδρας με το ίδιο σκορ, πετυχαίνοντας δύο γκολ στη μειοψηφία. Η νίκη στον πρώτο αγώνα έφερε τη Μάλμε πιο κοντά στον κύριο στόχο της σεζόν, τώρα μένει να παίξουν με ασφάλεια εκτός έδρας παιχνίδι στην άμυνα, η ομάδα ξέρει πώς. Δύο παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα λόγω τραυματισμών στη επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο αγώνα ο σουηδικός σύλλογος εκμεταλλεύτηκε πλήρως το πλεονέκτημα της έδρας, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Η Μάλμε κέρδισε επάξια νίκη με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους αντιπάλους ίσες δυνατότητες στη δεύτερη φάση, θα ήταν λογικό οι Σουηδοί να προσπαθήσουν να παίξουν με το νούμερο δύο ή απλώς να επιβραδύνουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Η Λουντογκόρετς πρέπει να δείξει το καλύτερο ποδόσφαιρο για να αναβιώσει την ίντριγκα σε αυτή την αναμέτρηση. Δεν περιμένουμε θεαματικό ποδόσφαιρο εδώ και διαλέγουμε προσεκτικό στοίχημα «το σύνολο είναι κάτω από 3» (με απόδοση 1,96).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *