The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λος Άντζελες Γκάλαξι εναντίον Χιούστον: προγνωστικά για στοίχημα

ЛАГэлакси-Хьюстон-23.05_cr

MLS

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, 3:00 π.μ.

Dignity Health Sports Park

Δευτέρα πρωί θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας του MLS μεταξύ Λος Άντζελες Γκάλαξι και Χιούστον.

Λος Άντζελες Γκάλαξι

Μετά από δώδεκα παιχνίδια στο ενεργητικό της η Λος Άντζελες Γκάλαξι έχει 20 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 13:11, είναι η τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Δυτικής Περιφέρειας. Σημειώνω ότι στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις οι Galacticos νίκησαν 1:0 τη Νάσβιλ και τη Όστιν 1:0, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Minnesota, χάνοντας 0:1 από τη Real Salt Lake και 1:3 από τη Ντάλας.

Χιούστον

Η Χιούστον βρίσκεται σε σοβαρή κρίση, όπως αποδεικνύεται από το φιάσκο 1:2 από τη Ντάλας, 1:2 από την Όστιν, 0:2 από τη Ντι Σιουνάιτ και 0:1 από τη Σιάτλ. Εν τω μεταξύ, η ομάδα νίκησε τη Νάσβιλ 2:0. Αυτή τη στιγμή η Χιούστον βρίσκεται στην έβδομη θέση με 15 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 14:14.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν φημίζονται για τις υψηλές επιδόσεις, αλλά την ίδια στιγμή, η Λος Άντζελες Γκάλαξι δείχνει μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη. Είμαι σίγουρος ότι οι γηπεδούχοι θα ελέγχουν την πορεία του αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Λος Άντζελες Γκάλαξι δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,725.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *