The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λος Άντζελες Γκάλαξι εναντίον Ντι Σι Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

la-dc-05.07

MLS

Stubhub Center, Carson

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018, 5:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του επόμενου γύρου του MLS θα είναι η μονομαχία μεταξύ Λος Άντζελες Γκάλαξι και Ντι Σι Γιουνάιτεντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι αγωνίζονται για την τελική πρόκριση στην κορυφή-6 της Δυτικής Περιφέρειας, ενώ η Ντι Σι Γιουνάιτεντ έχει πολύ μικρές πιθανότητες για να περάσει τελικά στα πλέι-οφ του MLS.

Στον αγώνα

Η Λος Άντζελες Γκάλαξι μετά από 16 παιχνίδια σ’ αυτή τη σεζόν βρίσκεται στην όγδοη θέση στην κατάταξη της Δυτικής Περιφέρειας, έχει 21 βαθμούς στο ενεργητικό. Η διαφορά πίσω από τη Βανκούβερ Γουάιτκαπς είναι μόνο δύο μονάδες, επιπλέον, ο αντίπαλος έχει παίξει έναν αγώνα περισσότερο, δηλ. στους χαμένους βαθμούς η Γκάλαξι έχει πλεονέκτημα έναντι Βανκούβερ. Η τρέχουσα φόρμα των φιλοξενούμενων είναι μεσαία, στα τελευταία πέντε παιχνίδια, η Λος Άντζελες σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Τελευταίοι

Ενώ η Ντι Σι Γιουνάιτεντ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχασε τρεις φορές με μία ισοπαλία. Οι ήττες καταγράφηκαν από τη Σιάτλ, την Ορλάντο Σίτι και τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, ισοπαλία με τη Τορόντο στο παιχνίδι εκτός έδρας. Στη βαθμολογία της Ανατολής οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία 11η θέση με 10 βαθμούς στο ενεργητικό, εκτός έδρας η Ντι Σι Γιουνάιτεντ έπαιξε 11 αγώνες, όπου σημείωσε μία νίκη και επτά ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 18:25.

Πρόβλεψη

Η Λος Άντζελες Γκάλαξι αγωνίζεται για να μπει στο TOP-6 της Δύσης, δηλ. στα πλέι-οφ, και γι’ αυτό οι γηπεδούχοι πρέπει να κερδίζουν σταθερά βαθμούς, και τα αουτσάιντερ, όπως η Ντι Σι Γιουνάιτεντ, να νικήσουν στην έδρα τους. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στη Λος Άντζελες Γκάλαξι φαίνεται λογικό, η ενδεκάδα του Zigi Schmid δεν μπορεί να βρει ακόμα σταθερότητα, αλλά τις εντός έδρας συναντήσεις αυτή η ομάδα παίζει καλά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λος Άντζελες Γκάλαξι θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *