The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λοριάν εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για στοίχημα

РБЛейпциг-ПСЖ-03.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stade Yves Allainmat – Le Moustoir

Στη Γαλλία η ΠΣΖ κυριαρχεί ξανά άνευ όρων, ακόμη και χωρίς να βάλει όλη τη δύναμή της. Προς το τέλος, ο μεγιστάνας πηγαίνει να επισκεφθεί τη Λοριάν. Δύσκολα αξίζει να υπολογίζουμε στη σοβαρή διάθεση των φιλοξενούμενων από την πρωτεύουσα. Θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να αξιοποιήσουν τη διάθεση πριν από τα Χριστούγεννα;

Η Λοριάν φαίνεται σχεδόν η πιο αδύναμη από όλες

Η ομάδα τελευταία παίζει συχνά στο League 2. Και όταν ανεβαίνει στην ελίτ, παλεύει για την επιβίωση. Αυτό συνέβη και πέρυσι, αλλά μετά κατάφεραν να πάρουν την 16η θέση, αρκετή για να διατηρήσουν τη θέση στην ελίτ. Τώρα τα πράγματα της ομάδας φαίνονται πραγματικά απαίσια. Είναι περίεργο ότι όλα πήγαν στραβά τον Οκτώβριο, η αρχή ήταν πολύ αισιόδοξη. Τότε η ομάδα έχασε μόνο μία φορά σε 9 αρχικούς γύρους, και θεωρήθηκε ως διεκδικήτρια για την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και τώρα, για 7 συνεχόμενα παιχνίδια στο Ligue 1, η Λοριάν χάνει σταθερά, επιπλέον, έχει σκοράρει μόνο δύο φορές σε αυτό το τμήμα. Συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου γύρου στη Μετς, στον άμεσο ανταγωνιστή, αλλά παρόλα αυτά έχασε 1:4.

Η ΠΣΖ μπορεί να μη κάνει τίποτα μέχρι τα πλέι οφ του Champions League

Οι «Παριζιάνοι» δεν μπόρεσαν να συντονιστούν σε έναν σοβαρό αγώνα ενάντια στην απροσδόκητα δυναμική Λιλ την περασμένη σεζόν. Ως αποτέλεσμα, χάθηκε ο τίτλος της Ligue 1, για δεύτερη φορά στην εποχή της κυριαρχίας υπό τους σημερινούς ιδιοκτήτες, τους σεΐχηδες. Αυτό προκάλεσε μια ενδιαφέρουσα αντίδραση με τη μορφή μαζικής υπογραφής έμπειρων σταρ το καλοκαίρι (αξιοσημείωτο είναι ότι η έμφαση δόθηκε στους ελεύθερους παίκτες). Αυτό δεν σημαίνει ότι τώρα ο Μέσι και η παρέα πεθαίνουν στα γήπεδα, μάλλον, υπάρχουν αρκετές συναντήσεις για τις οποίες μπορούν να επικριθούν. Και τα στατιστικά δεν είναι και τόσο κυρίαρχα: μόλις 14 νίκες σε 18 αγώνες. Αλλά τώρα απλά δεν υπάρχει σοβαρός διώκτης. Η Μαρσέιγ, που βρίσκεται στη 2η θέση, είναι ήδη 13 βαθμούς πίσω, έστω και με ένα παιχνίδι στο χέρι. Προφανώς δεν γίνεται λόγος για κάποιου είδους αγώνα και όλα θα τελειώσουν με την επιστροφή του «χρυσού» στο Παρίσι. Το μόνο ερώτημα είναι, σε ποια περιοδεία θα συμβεί αυτό; Τώρα ο Ποτσετίνο πιθανότατα θα βγάζει στο γήπεδο τους δεύτερους. Αν και ποιος και που από τους ηγέτες θα μπορούσε να κουραστεί;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λοριάν αδυνατεί να νικήσει την ΠΣΖ για σχεδόν 10 χρόνια, από το 2011. Κέρδισε όμως μια εντυπωσιακή νίκη 3-2 τον Ιανουάριο, σκοράροντας δύο φορές μετά από 80 λεπτά.

Πρόβλεψη

Μόνο οι προ-χριστουγεννιάτικες διαθέσεις μπορούν να εξηγήσουν τόσο υψηλές αποδόσεις στο αουτσάιντερ. Είναι όμως πολύ αδύναμη η Λοριάν, οπότε μπορούμε να ποντάρουμε με ασφάλεια στη νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *