The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για τον αγώνα

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 14: Kevin De Bruyne of Manchester City celebrates after scoring their side's third goal with Jack Grealish during the Premier League match between Manchester City and Leeds United at Etihad Stadium on December 14, 2021 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Elland Road

Στις 28 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της Λιντς και της Μάντσεστερ Σίτι. Η πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί της ιστοσελίδας μας.
Τα «παγώνια» πρέπει να παραμείνουν στην επιφάνεια
Η Λιντς δυσκολεύεται αυτή τη σεζόν, όπως αποδεικνύεται από τη σημερινή της 15η θέση, μόλις δύο βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, με ένα ή δύο παιχνίδια να απομένουν στη διοργάνωση. Τα «παγώνια» δεν είχαν ακόμη πραγματοποιήσει επίσημες συναντήσεις πριν από την ανάπαυλα, αλλά έπαιξαν τρεις φιλικούς αγώνες τον Δεκέμβριο, νίκησαν την Έλτσε και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με το ίδιο σκορ 2:1, αλλά έχασαν από τη Μονακό 2:4. Ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην επιφάνεια, αποφεύγοντας την πτώση στην κατηγορία. Επτά παίκτες ταυτόχρονα δεν θα βοηθήσουν τον σύλλογο στην επερχόμενη συνάντηση.
Οι «πολίτες» θα παλέψουν για τον τίτλο
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ο συνηθισμένος διεκδικητής του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τώρα οι «πολίτες» είναι μόλις τρίτοι στο πρωτάθλημα, 5 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Πιο ψηλά έχει ανέβει και η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, η οποία απέχει μόλις ένα βαθμό, αλλά σε σύγκριση με τις «καρακάξες» υπάρχουν δύο παιχνίδια μπροστά. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έχουν ήδη καταφέρει να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μετά την ανάπαυλα, έχοντας παίξει τον αγώνα του Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ, όπου κατάφεραν να κερδίσουν τον επικίνδυνο αντίπαλο εντός έδρας με σκορ 3:2. Φυσικά, οι «πολίτες» μπορούν να κανονίσουν τον τίτλο, πολλοί πιστεύουν ότι η Μάνσιτι θα προσπεράσει την Άρσεναλ. Τρεις παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση, συμπεριλαμβανομένου του Alvarez, ο οποίος ξεκουράζεται μετά από ένα επιτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Προσωπικές συναντήσεις
Την περασμένη σεζόν, η Σίτι νίκησε συντριπτικά τον αντίπαλο δύο φορές: 4-0 εκτός έδρας και 7-0 εντός.
Πρόβλεψη
Παρά το γεγονός ότι οι «πολίτες» παίζουν εκτός έδρας, θεωρούνται μεγάλα φαβορί από τους φορείς στοιχημάτων. Η Λιντς δεν είναι κακή ομάδα, ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να συγκρατήσει την Μάνσιτι. Εδώ φαίνεται αρκετά λειτουργικό το στοίχημα για τη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 1,86).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *