The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-МанчестерЮнайтед-25.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 25 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Έλαντ Ρόουντ

Στην Αγγλία τα παιχνίδια του προηγούμενου γύρου μόλις τελείωσαν, καθώς ξεκινά ο νέος. Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το βράδυ όταν η Λιντς θα παίξει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα διαρκέσει το αήττητο σερί των παικτών του Marcelo Bielsa;

Η Λιντς είναι σε καλή κατάσταση

Τα «παγώνια» θα μπορούσε να μη κάνουν τίποτα τώρα, γιορτάζοντας. Υπάρχει λόγος γι’ αυτό: η ομάδα στην ουσία εξασφάλισε θέση στην Πρέμιερ Λιγκ για την επόμενη σεζόν. Αλλά όχι, δείχνει το καλύτερο ποδόσφαιρό της την άνοιξη. Με ένα δύσκολο πρόγραμμα, το αήττητο σερί έχει ήδη επεκταθεί για 5 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν ήταν οι πιο απλοί: πρώτα σημειώθηκε ισοπαλία με την Τσέλσι και μετά πολύ τυχερή νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι. Τη Δευτέρα στο Elland Road οι παίκτες του Marcelo Bielsa κατάφεραν να ξεφύγουν από την ήττα από την Λίβερπουλ την τελευταία στιγμή. Ο Diego Llorente σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ στο 87ο λεπτό και οι «κόκκινο» δεν είχαν πια χρόνο να απαντήσουν με κάτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μια αρκετά ταραχώδη εβδομάδα

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν ένας από τους εμπνευστές του Super League. Αλλά αυτό το εγχείρημα αντιμετώπισε έντονη αντίσταση. Τι αξίζει η κριτική από τον θρύλο του συλλόγου, Neville, και τον τρέχοντα αρχηγό, Maguire. Ως αποτέλεσμα, υπό την πίεση της κοινής γνώμης, μετά την Σίτι και την Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και άλλοι Άγγλοι, αποχώρησε από το έργο. Και τώρα τι πρέπει να κάνει ο Woodworth, ο οποίος ήδη ανακοίνωσε την αναχώρησή του φέτος; Όντως οι Glazers σκοπεύουν να πουλήσουν τις μετοχές τους μετά το τέλος του νέου διαγωνισμού; Αλλά, πιθανότατα, ο Solskjaer σκέφτεται περισσότερο αν θα χρησιμοποιήσει την εναλλαγή την Κυριακή. Από τη μία πλευρά, η ομάδα του είχε μια εβδομάδα για να ξεκουραστεί. Από την άλλη πλευρά, την Πέμπτη θα φιλοξενήσει τη Ρόμα στους ημιτελικούς του Europa League. Ο Ole Gunnar μπορεί επιτέλους να κερδίσει το τρόπαιο, αλλά αν αυτό θα αποτελέσει ένα σοβαρό κίνητρο για τον Νορβηγό προπονητή να «θυσιάσει» το παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ;

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους οι ομάδες έπαιξαν στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από ένα μακρύ διάλειμμα. Τότε στο Old Trafford οι γηπεδούχοι κέρδισαν με αυτοπεποίθηση 6-2, και όχι μόνο ο Bruna Fernandes, αλλά και ο McTominay σκόραρε το διπλό.

Πρόβλεψη

Η Λιντς είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, οπότε σίγουρα θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σίγουρα δεν θα δούμε ένα παιχνίδι όπως πριν από τα Χριστούγεννα. Θα ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *