The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-Лестер-02.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Έλαντ Ρόουντ

Ο επόμενος γύρος στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ έχει επεκταθεί όσο το δυνατόν ευρύτερα: έχει ξεκινήσει την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα. Θα κλείσει από ένα ενδιαφέρον ζευγάρι φιλόδοξων ομάδων – η Λιντς θα φιλοξενεί τη Λέστερ. Ποιος από αυτούς θα κερδίσει άλλη μια νίκη;

Η Λιντς δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο στη διατήρηση θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ

Τα «παγώνια» έγινε η ομάδα που μπόρεσε να σταματήσει την Άστον Βίλα που ξεκίνησε πολύ γρήγορα. Στο Μπέρμιγχαμ οι παίκτες του Marcelo Bielsa δεν ήταν καθόλου κατώτεροι από τους γηπεδούχους, και μετά το διάλειμμα, από 55ο έως 74ο λεπτά, το hat-trick σημείωσε το φαβορί του El Loko, ο Marcelo Bielsa, ο Patrick Bamford. Αυτή είναι η τρίτη νίκη για έναν αρχάριο που έλειπε καιρό από την Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτό το ρυθμό οι «λευκοί» μπορούν ακόμη και να φτάσουν σε υψηλές θέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, ακόμη και σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Η Λιντς έχει ήδη πάρει βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι και αγωνίστηκε με την αξιοπρέπεια με τη Λίβερπουλ, χάνοντας 3-4 από την πρωταθλήτρια στο Άνφιλντ. Αλλά υπάρχει χώρος να αναπτυχθεί, τουλάχιστον από το Rodrigo που κόστισε 30 εκατομμύρια, σίγουρα περιμένουν περισσότερα.

Η Λέστερ φαίνεται καλή, αν και ασταθής

Οι «αλεπούδες» δεν μπόρεσαν να ανέβουν στο κουαρτέτο του Τσάμπιονς Λιγκ, λίγο δεν του έφτασε (δηλαδή, τη νίκη στον τελευταίο γύρο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Ωστόσο, η ομάδα συμμετέχει σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, αν και μόνο στο Europa League. Ωστόσο, εκεί το κλαμπ δεν παρουσιάζει βέλτιστη, αλλά αρκετά αποτελεσματική σύνθεση, σπαταλώντας δυνάμεις. Μέχρι στιγμής αυτό δεν εμπόδιζε: μετά την προθέρμανση με την ουκρανική Ζοριά, η Λέστερ κατάφερε να κερδίσει έναν αντίπαλο όπως η Άρσεναλ και στο Λονδίνο. Το μοναδικό γκολ στην εστία του Λενό σημειώθηκε στο 80ο λεπτό από τον Vardy, αυτή τη φορά βγήκε για την τελευταία μισή ώρα. Χάρη σε αυτό το 1-0 με τους «κανονιέρηδες» οι «αλεπούδες» διέκοψαν δυσάρεστο σερί που αναδύθηκε (0-3 με τη West Ham, 0-1 με την Άστον Βίλα). Αλλά τώρα ο Ρότζερς αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση: λαμβάνοντας υπόψη το ταξίδι στην Αθήνα για την ΑΕΚ, οι παίκτες του θα παίξουν τον τρίτο αγώνα σε 8 ημέρες τη Δευτέρα και όλα είναι εκτός έδρας. Θα μπορέσουν να διατηρήσουν αρκετή δύναμη;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λέστερ έχει αξιοπρεπές αποδόσεις εναντίον της Λιντς. Από το 2006, στους τελευταίους 15 αγώνες, οι «αλεπούδες» έχουν χάσει μόνο δύο φορές. Ωστόσο, μετά το φθινόπωρο του 2017, οι σύλλογοι δεν συναντήθηκαν.

Πρόβλεψη

Η δύναμη των παικτών δεν είναι απεριόριστη και δεν πρέπει να περιμένετε υψηλό ρυθμό από τη Λέστερ. η Λιντς επίσης δεν είναι τόσο πρόθυμη να δοκιμάσει το ρόλο του πρώτου νούμερου. Ας επιλέξουμε το στοίχημα σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *