The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Γουλβς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-Вулверхэмптон-19.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λιντς. Στάδιο Elland Road

Ο πέμπτος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα τελειώσει με μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση μεταξύ Λιντς και Γούλβερχαμπτον.

Λιντς

Η επιστροφή του Leeds στην ελίτ μετά από πολύ καιρό αποδείχθηκε αρκετά καλή. Στους εναρκτήριους αγώνες οι Peacocks σημείωσαν επτά βαθμούς με τους Λίβερπουλ (3:4), Φούλαμ (4:3), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1:0) και Μάντσεστερ Σίτι City (1:1). Τώρα βρίσκονται στην όγδοη θέση με διαφορά τερμάτων 9:8.

Γουλβς

Οι δείκτες της Γουλβς δεν είναι πολύ χειρότεροι: η δέκατη τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, έξι βαθμοί στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 4:7. Νωρίτερα, οι «λύκοι» νίκησαν τα αουτσάιντερ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2:0) και την Φούλαμ (1:0), καθώς ηττήθηκαν από τη Μάντσεστερ Σίτι (1:3) και την  Γουέστ Χαμ (0:4).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, κι όμως θα δώσω ένα μικρό πλεονέκτημα στην φιλοξενούμενη ομάδα. Και παρόλο που η Λιντς παίζει πολύ πιο λαμπρά, αλλά ο ρεαλισμός και η εμπειρία τςη Γούλβερχαμπτον θα την βοηθήσουν να αποφύγει την ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Γουλβς δε θα χάσει με απόδοση 1,57.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *