The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-ВестХэм-11.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λιντς. Στάδιο Elland Road

Η δωδέκατη αγωνιστική ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας ξεκινά με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Λιντς και Γουέστ Χαμ.

Λιντς

Έχοντας επιστρέψει στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου η Λιντς έγινε αμέσως η ισχυρή μεσαία ομάδα. Μετά από αγώνες με Λέστερ (1:4), Κρίσταλ Πάλας (1:4), Άρσεναλ (0:0), Έβερτον (1:0) και Τσέλσι (1:3) «οι παγώνες» βρισκόταν στη δέκατη τέταρτη θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς στο ενεργητικό και η διαφορά τερμάτων να ανέρχεται στους 16:20.

Γουέστ Χαμ

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Γουέστ Χαμ έχασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:3) και τη Λίβερπουλ (1:2), αλλά εν τω μεταξύ νίκησε τη Φούλαμ (1:0), τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1:0) και την Άστον Βίλα (2:1). Όγδοη θέση, 17 βαθμοί και μπάλες 18:14 – η τρέχουσα απόδοση των Hammers.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, οπότε είναι πολύ δύσκολο να καθοριστεί το σαφές φαβορί εδώ. Όσο για μένα, η Γουέστ Χαμ θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, όπως κι να ‘χει, ο σύλλογος του Λονδίνου παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ η Λιντς εξακολουθεί να συνηθίζει τις πραγματικότητές της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Γουέστ Χαμ δε θα χάσει με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *