The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λινάρες εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

ЛинаресДепортиво-Севилья-05.01b

Κύπελλο Ισπανίας                                                                     

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Θα έχουμε λίγους ποδοσφαιρικές αγώνες την Τρίτη, οπότε το Κύπελλο Ισπανίας μοιάζει με μια πολύ ελκυστική αγορά. Ο πόρος μας έχει προετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα Λινάρες – Σεβίλλη.

Λίγο γνωστή Λινάρες

Λίγα είναι γνωστά για τη Λινάρες, ως ποδοσφαιρικό σύλλογο, η ομάδα παίζει στην Segunda B, όπου μετά από οκτώ γύρους καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Με άλλα λόγια, η ομάδα είναι σημαντικά κατώτερη στην τάξη από τους εκπροσώπους της ελίτ. Το Ισπανικό Κύπελλο, στην ουσία, είναι η μόνη ευκαιρία να γίνει γνωστή. Στο προηγούμενο στάδιο η Λινάρες νίκησε μια ομάδα του ίδιου επιπέδου από τη Μαδρίτη με σκορ 3:0.

Η Σεβίλλη είναι ισχυρή ισπανική ομάδα

Η Σεβίλλη είναι ορατή και φαίνεται καλή τόσο σε ευρωπαϊκούς αγώνες όσο και στην εγχώρια αρένα. Στον τελευταίο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν η «Λευκή Ανδαλουσία» έπαιξε ισοπαλία στο ντέρμπι με την Μπέτις 1:1. Η ομάδα βρίσκεται στην έκτη θέση στο πρωτάθλημα, με δύο παιχνίδια στο χέρι, ο σύλλογος θα μπορούσε ενδεχομένως να ανέβει στην τρίτη θέση. Η Σεβίλλη κατάφερε να φτάσει στους 16 του Champions League, κάτι που είναι ήδη πολύ. Ο σύλλογος σίγουρα θα αγωνιστεί για τη θέση στην πρώτη τετράδα της Πριμέρα. Το Κύπελλο Ισπανίας δεν είναι τόσο σημαντικό, αλλά ακόμη και εδώ η ομάδα μπορεί να επιτύχει το μέγιστο. Ο Γιούλεν Λοπετέγι σίγουρα θα αφήσει να ξεκουραστούν πολλοί από τους βασικούς παίκτες, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες συναντήσεις.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά σε επίσημους αγώνες, ήταν επίσης αγώνας του Κυπέλλου Ισπανίας το 2001, τότε κέρδισε η Σεβίλλη 2:1. Μπορούμε επίσης να θυμηθούμε τον φιλικό αγώνα το 2018, όπου καταγράφηκε νίκη της Σεβίλλη με σκορ 6:0.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη είναι προφανές φαβορί, αν και πρέπει να καταλαβαίνετε ότι η βασική σύνθεση δεν θα παίξει στο Κύπελλο Ισπανίας. Το επίπεδο του αντιπάλου επιτρέπει στον εκπρόσωπο της Πριμέρα να δοκιμάσει τους εφεδρικούς του. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κερδίσουν εδώ, αλλά προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *