The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον Σαιντ-Ετιέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лилль-Сент-Этьен-11.03_cr

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Πιερ Μορουά

Στις 11 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Λιλ εναντίον Σαιντ-Ετιέν στη Ligue 1. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων προσφέρεται από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι Μεγάλοι Δανοί πλησιάζουν τους ηγέτες

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν έχει την καλύτερη σεζόν, καθώς είναι μόλις έβδομη στη Ligue 1, δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη 5άδα. Στην ιδανική περίπτωση, η Λιλ θα έπρεπε να παλέψει για την πρώτη τριάδα, μέχρι εκεί θέλει πέντε βαθμούς. Η ομάδα έχει ξεκάθαρη άνοδο, κατάφερε να σκοράρει 10 βαθμούς σε τέσσερις αναμετρήσεις και δεν δέχτηκε ποτέ σε αυτό το διάστημα. Οι Μεγάλοι Δανοί έχουν έρθει πολύ κοντά στην ομάδα των αρχηγών, έχουν ακόμα την ευκαιρία να σώσουν τη σεζόν. Στον τελευταίο γύρο η Λιλ νίκησε εντός έδρας την Κλερμόν με 4-0. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση.

Εκτός ζώνης του υποβιβασμού η Σαιντ-Ετιέν

Αυτή η σεζόν για τη Σαιντ-Ετιέν καταλήγει στον αγώνα για επιβίωση, ο σύλλογος κατάφερε κιόλας να βρεθεί στον πάτο της βαθμολογίας. Η ομάδα έχει ξεκάθαρη πρόοδο, 4 νίκες σε έξι αναμετρήσεις με μία μόνο ήττα σε αυτό το διάστημα, αλλά αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί, καθώς έχασε εκτός έδρας από την ΠΣΖ. Στον τελευταίο γύρο η Σαιντ-Ετιέν κέρδισε εντός έδρας τη Μετς με 1-0. Ο σύλλογος ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αν και η διαφορά εξακολουθεί να είναι συμβολική, μόνο ένας βαθμός. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι δεν μπόρεσαν να καθορίσουν τον νικητή – 1:1, ας προσέξουμε ότι αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη συνάντηση των συλλόγων.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν απόλυτη ανάγκη από βαθμούς, οι Μεγάλοι Δανοί θεωρούνται εύλογα τα φαβορί της επερχόμενης μάχης, αν και θα πρέπει να περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα. Υποθέτουμε ότι οι αντίπαλοι θα παίξουν σε τροχιά σύγκρουσης, οπότε φαίνεται πολύ λογικό εδώ να ποντάρουμε στο over 2,5 γκολ (απόδοση 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *