The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον Ρεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

LIL333

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Πιερ Μορουά

Το γαλλικό ποδόσφαιρο επέστρεψε. Εδώ ξεκινά το νέο πρωτάθλημα την Παρασκευή, και το αποκορύφωμα του 1ου γύρου της Λιγκ 1 θα πρέπει να είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λιλ και Ρεν. Αγωνίστηκαν για το «χάλκινο μετάλλιο» (και, το πιο σημαντικό, για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ) στον τελευταίο γύρο, και σαφώς δεν τους πειράζει να κάνουν το ίδιο τώρα.

Η Λιλ αναγκάζεται να ποντάρει ξανά σε νέο σκόρερ

Η ομάδα των Μολοσσών τον τελευταίο καιρό έγινε μάστερ στην ανακάλυψη νέων άστρων της επίθεσης. Την προπροηγούμενη σεζόν ο Νικολά Πεπέ έλαμπε μαζί τους. Σε πολύ χάρη στις προσπάθειες του σκόρερ της Ακτής του Ελεφαντοστού, ο σύλλογος κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πήγε στην Άρσεναλ Λονδίνου για καλά λεφτά. Ο Βίκτορ Όσιμεν κλήθηκε να πάρει τη θέση του και το ποντάρισμα στο Βίκτορ ήταν γενικά δικαιολογημένο. Ναι, η Λιλ έπεσε στην 4η θέση, αλλά, φυσικά, το Τσάμπιονς Λιγκ πήρε πολλές δυνάμεις. Επιπλέον, τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ είχαν ήδη καταφέρει να πλησιάσουν τον ανταγωνιστή. Ίσως δεν τους έφτασε κάποιος γύρος για να κερδίσουν το κενό 1 βαθμού. Ώρα για εκδίκηση; Αλλά τώρα, χωρίς τον Νιγηριανό επιθετικό, ο οποίος είχε πουληθεί στη Νάπολ, στη θέση του αγοράστηκε ο David από τη Γάνδη.

Η  Ρεν έλαβε βραβείο για την πρόοδό της

Οι «ερυθρόμαυροι» σημείωσαν επιτυχία το 2018 όταν διόρισαν ως προπονητή τον νεαρό τεχνικό Στέφαν Μούλιν. Πριν από αυτό, εργάστηκε στη δομή του συλλόγου, με νέους και αναπληρωματικούς. Στη νέα θέση ο τεχνικός άρχισε αμέσως να φέρνει λαμπρά αποτελέσματα. Στην πρώτη σεζόν κατάφερε να κερδίσει το Γαλλικό Κύπελλο, το οποίο εξασφάλισε την επιστροφή στο Europa League. Στο τελευταίο, ωστόσο, οι εκπρόσωποι της Βρετάνης δεν έλαμψαν, αλλά είχαν λόγο να επικεντρωθούν στην εγχώρια σκηνή. Η ομάδα κέρδισε την 3η θέση, αφήνοντας μπροστά μόνο την άπιαστη  ΠΣΖ και αναζωογονημένη από το Villas-Boas Μαρσέιγ. Η καραντίνα μπορεί να βοήθησε, αλλά τελικά κατάφεραν να υπερασπιστούν την ιστορική 3η θέση και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Χάρη σε αυτό, ήταν δυνατό να διατηρηθεί η ραχοκοκαλιά της ομάδας, ακόμη και τα αστέρια της περασμένης σεζόν, όπως Kamaving και Niang. Αλλά σε ποια φόρμα είναι τώρα μετά από μακριά αδράνεια;

Κατά κανόνα, σε αυτό το ζευγάρι αυτός που παίζει στην έδρα του αισθάνεται καλύτερα. Αν κάποιος κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας, είναι η Ρεν. Από την άλλη πλευρά, η Λιλ σημείωσε 4 από τους 6 πιθανούς βαθμούς στις προσωπικές αναμετρήσεις την περασμένη σεζόν.

Πρόβλεψη

Η Λιλ παίζει εντός έδρας και θα αναζητήσει εκδίκηση για την ήττα στον αγώνα για τη τρίτη θέση την περασμένη σεζόν. Σας συνιστούμε να ποντάρετε στη νίκη της Λιλ με χάντικαπ του 0 (απόδοση 1,68).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *