The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για στοίχημα

Лилль-ПСЖ-06.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Πιερ Μορουά

Σε μία από τις κεντρικές μάχες της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1, η Λιλ θα παίξει με την ΠΣΖ, διαβάστε την πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των συλλόγων στις σελίδες της ιστοσελίδας μας.

Τα «Παιδιά» δεν ανταποκρίνονται στην ιδιότητα πρωταθλήτριας

Η Λιλ απογοητεύει με τα αποτελέσματά της στην εγχώρια αρένα, η ομάδα καταλαμβάνει μόλις την 11η θέση. Ακόμη και σε τέτοια σενάρια, είναι πιθανό να διεκδικήσουν τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αφού η διαφορά από τους 4 πρώτους είναι μόνο τρεις βαθμοί, αλλά ο ανταγωνισμός θα είναι σοβαρός. Στον τελευταίο γύρο τα «Παιδιά» έχασαν εκτός έδρας από τη σεμνή Μπρεστ με σκορ 0:2, ένα αυτογκόλ στο 3ο λεπτό απέτρεψε σοβαρά την κατάσταση. Κάποια αποζημίωση για τους φιλάθλους ήταν το Champions League, όπου η Λιλ κέρδισε τον όμιλό της και μπήκε στα πλέι οφ. Δύο παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Οι Παριζιάνοι παίζουν χωρίς ψυχή

Παρά την αφθονία των αστεριών, η παρακολούθηση του αγώνα της ΠΣΖ είναι ειλικρινά βαρετή, οι παίκτες φαίνονται να πηγαίνουν σε μια δουλειά που δεν αγαπάνε. Σε μια τόσο δυσμενή ατμόσφαιρα χάθηκε ακόμα και ο Μέσι. Ο προπονητής Ποτκετίνο ξέρει ότι θα φύγει, οπότε έχασε τον ενθουσιασμό του, ο Μπαπέ είναι με το ένα πόδι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όλα αυτά επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα. Και στις αρχές της εβδομάδας, οι Παριζιάνοι κατάφεραν να αποκλειστούν από το Κύπελλο Γαλλίας, χάνοντας εντός έδρας από τη Νις στη διαδικασία των πέναλτι. Δεν πρέπει να υπάρχουν προβλήματα με την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος, ο πλησιέστερος διώκτης είναι 10 βαθμούς πίσω. Από την επερχόμενη μάχη θα λείψουν έξι παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Νεϊμάρ λόγω τραυματισμού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι κατάφεραν να παίξουν μεταξύ τους δύο φορές αυτή τη σεζόν, η μάχη για το Σούπερ Καπ Γαλλίας κέρδισε η Λιλ – 1:0, ενώ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, η ΠΣΖ κατάφερε να κερδίσει μια νίκη με ισχυρή θέληση με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μάχη, καθώς οι Παριζιάνοι δεν έχουν ξεχάσει το χαμένο τίτλο στο πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ, οπότε θα προσπαθήσουν να πάρουν ξανά εκδίκηση. Η Λιλ ξέρει να παίζει σωστά κόντρα στην ΠΣΖ, δημιουργώντας τα μέγιστα προβλήματα στον αντίπαλο. Σε μια τέτοια μάχη αρχών, προτείνουμε να στοιχηματίσετε σε over 2,5 γκολ (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *