The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-LilleOSC-ParisSaint-Germain-14.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Πιερ Μορουά, Villeneuve d’Aske

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 14 Απριλίου στη Γαλλία θα διεξαχθεί ο κεντρικός αγώνας του 32ου γύρου του πρωταθλήματος Γαλλίας, όπου θα συναντηθούν οι παίκτες της Λιλ και της ΠΣΖ. Είναι οι ηγέτες του πρωταθλήματος, αλλά με διαφορετική κλίμακα, πράγμα που σημαίνει ότι δε θα είναι απλό παιχνίδι. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πλήρη πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Μικρές αποτυχίες, αλλά όλα είναι εντάξει

Αυτή τη στιγμή η Λιλ βρίσκεται στην 2η θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά δεν θα φτάσει τον ηγέτη. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν πρέπει να σκέφτεται τον ηγέτη, αλλά τους ανταγωνιστές που πιέζουν από πίσω. Ναι, η Λυών είναι 5 βαθμούς πίσω, αλλά αυτές τις 6 μονάδες  είναι πολύ εύκολο να κερδηθούν. Ενώ η ομάδα της Λιλ ξεκίνησε η ίδια τον τελευταίο καιρό να σκοντάφτει συχνά – 2 ήττες και 3 ισοπαλίες στους τελευταίους 9 αγώνες. Αλλά σε κάθε περίπτωση: εντός έδρας η Λιλ παίζει πολύ πιο σίγουρα και πιο αποτελεσματικά.

Η ομάδα ξεκάθαρα έχει χαλαρώσει

Ταυτόχρονα, η ΠΣΖ είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Γαλλικής Λίγκας 1, αφού το χάσμα μεταξύ της ομάδας και της Λιλ είναι ήδη 81 βαθμούς. Δηλαδή, από μέρα σε μέρα, οι θάλαμοι του Τόμας Τούχελ θα είναι σε θέση να κερδίσουν το πρωτάθλημα εκ των προτέρων. Συνολικά, κατά τη διάρκεια της σεζόν, το “κόκκινο-μπλε” έκανε μόνο 4 σφάλματα σε 30 αγώνες – 3 ισοπαλίες και ήττα. Και μέχρι τον Απρίλιο, οι Παρισίνοι έκαναν αρκετά καλά (εκτός από το Champions League), αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο κατάφεραν να μην νικήσουν το Στρασβούργο εντός έδρας – 2: 2. Και αυτό είναι πραγματικά ένα “κουδούνι”: η ομάδα σταμάτησε να ανησυχεί για το αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ είναι η καλύτερη ομάδα στη Γαλλία, αλλά τώρα έχει χαλαρώσει πολύ. Είναι ορατό. Την ίδια στιγμή η Λιλ δεν καταλαμβάνει τυχαία τη δεύτερη θέση και στη Γαλλία είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις εντός έδρας. Πιθανότατα, οι γηπεδούχοι θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους και θα πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουν το δικό τους γκολ. Αφού και εκτός έδρας σκόραραν στους Παριζιάνους… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Λιλ θα σκοράρει με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *