The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лилль-Монако-06.12b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Villeneuve d’Asc. Στάδιο Pierre Maurois

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του δέκατου τρίτου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Λιλ και Μονακό, πραγματικών διεκδικητών για τον τερματισμό του Champions League.

Λιλ

Η Λιλ ξεκίνησε υπέροχα τη νέα σεζόν, αλλά στις πέντε τελευταίες συναντήσεις νίκησε μόνο την Λοριέν (4-0). Ενώ σε άλλες περιπτώσεις σημειώθηκε ήττα 2:3 από την Μπρεστ, καθώς και ισοπαλίες 1:1 με τη Νις, 1:1 με τη Λυών και 1:1 με τη Σαιντ-Ετιέν. Προς το παρόν τα «σκυλιά» βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας κερδίσει 23 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 22:8.

Μονακό

Οι ίδιοι 23 βαθμοί, διαφορά τερμάτων 23:16 και η τέταρτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, η Μονακό προσπαθεί επίσης να παραμείνει στην ομάδα των ηγετών. Επιπλέον, μετά την ήττα 1:4 από τη Λυών, οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώθηκαν και στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια νίκησαν τους Μπορντό (4:0), Νις (2:1), ΠΣΖ (3:2) και Νιμ (3:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι περίπου ίσες, αλλά σε αυτό το στάδιο της σεζόν οι Monegasques φαίνονται λίγο πιο προτιμητέοι. Δεν νομίζω ότι η Λιλ, η οποία βρίσκεται σε ύφεση και κουρασμένη μετά από ευρωπαϊκούς αγώνες, μπορεί να περιμένει να κερδίσει εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Μονακό δε θα χάσει με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *