The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιλ (Γαλλία) εναντίον Μίλαν (Ιταλία) : πρόβλεψη για τον αγώνα

Лилль-Милан-26.11b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Villeneuve d’Ask. Στάδιο “Pierre Maurois”

Η Λιλ και η Μίλαν θα λάβουν μέρος σε έναν από τους κεντρικούς αγώνες του τέταρτου γύρου του Europa League.

Λιλ

Η Λιλ αισθάνεται υπέροχα όχι μόνο στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται μεταξύ των ηγετών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην ηπειρωτική αρένα η ομάδα είναι επίσης μια χαρά. Τώρα είναι με επτά βαθμούς και διαφορά τερμάτων 9:3 ηγούνται στον όμιλο Η. Όλα αυτά χάρη στις νίκες 4:1 επί της Σπάρτη και 3:0 επί της Μίλαν, καθώς και ισοπαλία 2:2 με την Σέλτικ.

Μίλαν

Η απόδοση της Μίλαν είναι ελαφρώς χειρότερη: δεύτερη θέση, έξι βαθμοί και διαφορά τερμάτων 6:4. Στον τρίτο γύρο οι Rossoneri έχασαν απροσδόκητα 0:3 από τη Λιλ. Ωστόσο, πριν από αυτό, τα θύματα του σημερινού ηγέτη της Serie A ήταν άλλα μέλη του κουαρτέτου – Σέλτικ (3:1) και Σπάρτα (3:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες φημίζονται για το εντυπωσιακό επιθετικό παιχνίδι τους, αλλά δεν καταφέρνουν πάντα να παίξουν τον αγώνα στο μηδέν. Πιστεύω ότι η μάχη για την πρώτη θέση στον όμιλο H θα αποδειχθεί πλούσια σε αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *