The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιθουανία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Литва-Италия-31.03b

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λιθουανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Στις 31 Μαρτίου, στο Βίλνιους, Λιθουανία η Ιταλία θα πραγματοποιήσει τον προκριματικό αγώνα του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022, η πρόβλεψη έχει ήδη ετοιμαστεί από τους δημοσιογράφους του πόρου μας.

Οι Λιθουανοί χωρίς προοπτικές

Η εθνική ομάδα της Λιθουανίας μοιάζει με τον κύριο αουτσάιντερ το ομίλου της, αν και η ομάδα μπορεί να επιβάλει αγώνα σε ομάδες όπως η Βουλγαρία και η Βόρεια Ιρλανδία. Σε αυτά τα προκριματικά οι Λιθουανοί έπαιξαν μόνο έναν αγώνα, χάνοντας 0:1 εκτός έδρας από την Ελβετία. Προφανώς ο αντίπαλος ηρέμησε μετά το γκολ που σημείωσε γρήγορα στο δεύτερο λεπτό. Η Λιθουανία δεν είχε καμία ευκαιρία να κερδίσει βαθμούς, οι Ελβετοί έλεγξαν πλήρως την πορεία της συνάντησης, απλώς δεν κατάφεραν στην εφαρμογή. Ακόμα και μια αξιόλογη ήττα θα είναι καλό αποτέλεσμα, οι Λιθουανοί δεν είναι ικανοί για περισσότερα.

Η Ιταλία χρειάζεται απλώς να κερδίσει τρεις βαθμούς

Μέχρι στιγμής οι Ιταλοί πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η ομάδα κέρδισε δύο αγώνες με το ίδιο σκορ 2:0. Πρώτα το θύμα ήταν  η εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας εντός έδρας, και στη συνέχεια οι Βούλγαροι εκτός έδρας. Οι παίκτες του Roberto Mancini παίζουν με ένα περιθώριο και, εάν είναι απαραίτητο, θα μπορούσαν να ανεβάσουν ρυθμούς. Οι σημαντικότερες συναντήσεις της «Squadra Adzura» είναι ακόμη μπροστά, οι κύριοι ανταγωνιστές της στον όμιλο είναι οι Ελβετοί, οι οποίοι επίσης δεν έχουν χάσει ακόμη βαθμούς. Δεδομένου ότι η Ιταλία έχασε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου την τελευταία φορά από την εθνική Σουηδίας στα πλέι οφ, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη επιλογή εκτός από την πρώτη θέση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι Λιθουανοί μπορούν να καυχηθούν ότι κάποτε πήραν βαθμούς από την εθνική Ιταλίας, οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία δύο φορές, οι άλλοι τέσσερις αγώνες τελείωσαν με τη νίκη της «Squadra Adzura».

Πρόβλεψη

Σε όλη την ιστορία της η Ιταλία φημίζεται για την αξιόπιστη άμυνα, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε μια υπερπαραγωγική μονομαχία εδώ, ακόμα και αν οι Λιθουανοί είναι προφανείς αουτσάιντερ. Λαμβάνοντας υπόψη το στυλ του παιχνιδιού των αντιπάλων, στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 3,5 φαίνεται κατάλληλο εδώ (απόδοση 1,78).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *