The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεόν εναντίον Μοντερέι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

КлубЛеон-Монтеррей-04.08b

Πρωτάθλημα Μεξικού – Απερτούρα – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 17

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020, 5:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδιο Λεόν

Στο δεύτερο γύρο του Μεξικάνικου Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί ένας ενδιαφέρων αγώνας μεταξύ Λεόν και Μοντερέι.

Λεόν

Λευκή ισοπαλία με την Γκουανταλαχάρα, αυτή ήταν η αρχή του πρωταθλήματος για την Λεόν, η οποία τα τελευταία χρόνια υπήρξε σταθερά μεταξύ των κυριότερων διεκδικητών του τίτλου. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι στην καμπάνια 2019/20 τα Λιοντάρια τερμάτισαν συγχρόνως δεύτερη – τόσο στην Απερτούρα όσο και στην ημιτελή Κλαουσούρα.

Μοντερέι

Ένα χρόνο πριν η Μοντερέι έλαβε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων, αλλά στην εγχώρια αρένα τα αποτελέσματά της δεν είναι καθόλου τα καλύτερα. Ως αποτέλεσμα, η όγδοη θέση το φθινόπωρο και η δέκατη όγδοη την άνοιξη. Την παραμονή οι μαύρο-λευκοί προσπάθησαν να βγουν από την κρίση, νικώντας πειστικά τη Toluka 3:1.

Πρόβλεψη

Παρ’ όλους τους τίτλους της Μοντερέι, δίνω ένα μικρό πλεονέκτημα στον πιο σταθερό αντίπαλό της, την Λεόν. Με επτά νίκες σερί πίσω στην έδρα τους, τα λιοντάρια θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το επεκτείνουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λεόν με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *