The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεόν εναντίον Άτλας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Леон-Атлас-01.09b

Πρωτάθλημα Μεξικού – Απερτούρα – 7 ήμερα αγωνιστικής από τις 17

Τρίτη, 1  Σεπτεμβρίου 2020, 5:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεξικό. Λέοντος. Στάδιο “Leon”

Η έβδομη ημέρα αγωνιστικής του Μεξικάνικου Παραδείγματος θα τελειώσει με τον αγώνα μεταξύ Λεόν και Άτλας – ομάδες από διαφορετικούς πόλους της κατάταξης.

Λεόν

Με 11 πόντους στο ενεργητικό και απροσδόκητα μέτρια στατιστικά των στόχων 4:3 η Λεόν καταλαμβάνει την τρίτη θέση με ελάχιστο κενό από τον ηγέτη. Σημειώνω ότι στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια τα «λιοντάρια» νίκησαν την Monterrey (1:0), Pachuca (1:0) και Tijuana (2:1), σημειώσαν ισοπαλία 0:0 με την Juarez και ηττήθηκαν 0:2 από την Cruz Azul.

Άτλας

Την παραμονή η Άτλας νίκησε την Κερέταρο 1:0, χάρη σ’ αυτό ανέβηκε από το υπόγειο της κατάταξης στη δέκατη έβδομη θέση. Σε γενικές γραμμές αυτή είναι μια οικεία εικόνα για έναν σταθερό αουτσάιντερ της Λίγκ. Εκτός από αυτήν την τοπική επιτυχία οι «αλεπούδες» έπαιξαν ισοπαλία 0-0 με την Σάντο Λαγκούνα και 1-1 με την Ατλέτικο Σεντ Λούις, ενώ έχασαν 1:2 από την Πούμα και 1:2 από την Τούλουκα.

Πρόβλεψη

Το 2020 η Λεόν δεν έχει χάσει ακόμη ούτε ένα βαθμό στην έδρα της. Είναι απίθανο η σεμνή Άτλας να γίνει απτό εμπόδιο στο δρόμο της. Επιπλέον, θα τολμούσα να υποθέσω ότι τα «λιοντάρια» θα επιλύσουν ζητήματα σχετικά με τον νικητή του αγώνα στο πρώτο κιόλας ημίχρονο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λεόν στο πρώτο ημίχρονο και αγώνα με απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *