The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λευκορωσία εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 13 Οκτωβρίου 2019

Беларусь-Нидерланды-13.10b

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Γ – 8 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadyen Dynama

Στο πλαίσιο του όγδοου γύρου των προκριματικών Euro 2020 η εθνική ομάδα της Λευκορωσίας θα συναντηθεί με τις Κάτω Χώρες. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου 2019 στις 7:00 μμ. στο Stadyen Dynama.

Εθνική Λευκορωσίας

Η ομάδα της Λευκορωσίας σχεδόν έχασε τις πιθανότητες πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Παρόλο που οι Λευκορώσοι έλαβαν τον όμιλο με το Λουξεμβούργο, τη Μολδαβία και τον Άγιο Μαρίνο στο Πρωτάθλημα Εθνών, αλλά στα προκριματικά τους είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουν βαθμούς. Τώρα η ομάδα καταλαμβάνει την 4η θέση χάρη στη νίκη στον αγώνα με την Εσθονία (1:2). Πριν από αυτό υπήρξαν μόνο ήττες από τη Βόρεια Ιρλανδία (0:1 και 2:1) και από την Γερμανία (0:2).

Εθνική Ολλανδίας

Η εθνική Ολλανδίας βολεύτηκα μια χαρά και έχει στελεχωθεί τα τελευταία χρόνια, όταν ήρθε ο Ρόναλντ Κουμάν, ο οποίος κάποτε ήταν επικεφαλής της Σαουθάμπτον και της Έβερτον. Τώρα η ομάδα ξαναβρίσκει την ιδιότητα ενός αδιάλλακτου αντιπάλου για τους μεγαλοπρεπούς, έχοντας αξιόπιστη άμυνα και ευκίνητη γραμμή επίθεσης. Χάρη σε αυτό οι «πορτοκαλί» νίκησαν τη Γερμανία (2:4), την Εσθονία (0:4), και επίσης πήραν χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Εθνών.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Λευκορωσίας είναι πολύ πιο αδύναμη από την ολλανδική, κάτι που είναι λογικό, κοιτάζοντας τη σύνθεση και το παιχνίδι της ομάδας. Οι εθνικές αυτές βρίσκονται σε διαφορετικούς πόλους και ο πρώτος γύρος στον οποίο οι Ολλανδοί νίκησαν τη Λευκορωσία (4:0) μόνο επιβεβαιώνει αυτό. Είναι απίθανο να αλλάξει κάτι στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *