The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεγανές εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

07_gr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Estadio Municipal de Butarque, Λεγανές

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, 5:15  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Λεγανές στον 17ο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί με τη Σεβίλλη. Η ομάδα από το προάστιο της Μαδρίτης βρίσκεται στο κατώτατο σημείο του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, αλλά είναι σε καλή κατάσταση. Ενώ η Σεβίλλη συνεχίζει να κυνηγάει την Μπαρτσελόνα, έχει την ευκαιρία να κερδίσει την πρώτη θέση στην ισπανική ελίτ αυτή τη σεζόν.

Καλή φόρμα

Η Λεγανές στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν έχασε ποτέ, τα “αγγούρια” επικράτησαν της Αλαβές, Βαγιαδολίδ και Ράγιο Βαγιεκάνο στο Κύπελλο Ισπανίας, έπαιξαν ισοπαλία με τη Χετάφε και τη Θέλτα. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος η Λεγανές μετά από 16 γύρους βρίσκεται στην 16η θέση με 18 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι μόνο τρεις μονάδες περισσότερο από την Αθλέτικ από τη ζώνη υποβιβασμού. Αυτή η κατάσταση δύσκολα μπορεί να ονομαστεί άνετη, η Λεγανές αναγκάζεται σε κάθε αγώνα να αγωνίζεται για τους βαθμούς.

Κυνηγώντας την Μπαρτσελόνα

Η Σεβίλλη έχει εξαιρετική σεζόν, οι Νότιοι με σιγουριά προκρίθηκαν στα πλέι-οφ του Europa League, βρίσκονται στη δεύτερη θέση στην βαθμολογία της La Liga, χάνοντας από τη Μπαρτσελόνα μόνο τρεις βαθμούς. Η σημερινή φόρμα των «ερυθρόλευκων» είναι άριστη: στους πέντε τελευταίους αγώνες σημειώθηκαν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, όλα τα νικηφόρα παιχνίδια ήταν εντός έδρας, εκτός έδρας καταγράφηκαν ισοπαλίες με την Αλαβές και τη Βαλένθια, το αποτέλεσμα και των δύο αγώνων ήταν 1:1. Αξίζει να δοθεί προσοχή στη ικανότητα της Σεβίλλη να χάνει γκολ στο τέρμα της. Αν οι Νότιοι στην έδρα τους έχασαν 5 γκολ στα οκτώ παιχνίδια, εκτός έδρας έχασαν 11 γκολ για τον ίδιο αριθμό συναντήσεων.

Πρόβλεψη

Η Λεγανές δεν έχει την ισχυρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αλλά στην έδρα της αυτή η ομάδα παίζει επιθετικά. Η Σεβίλλη εκτός έδρας χάνει δύο φορές περισσότερο απ’ ό, τι στα εντός έδρας παιχνίδια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Λεγανές θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *