The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζερ εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayerLeverkusen-Wolfsburg-01.09 (1)

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Μπάι Αρένα

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 1 Σεπτεμβρίου στις 4:30 μ.μ. στο Λεβερκούζεν στο γήπεδο «Μπάι Αρένα» η Λεβερκούζεν θα φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ στον αγώνα του 2ου γύρου της  Μπουντεσλίγκα.

Η Λεβερκούζεν έχασε τη θέση στο Champions League σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν από τη Χοφενχάιμ και την Μπορούσια Ντόρτμουντ μόνο στους προσωπικούς αγώνες, σημειώνοντας 55 βαθμούς, όπως επίσης και οι αντίπαλοι. Το καλοκαίρι τη Λεβερκούζεν άφησαν δύο βασικοί παίκτες ο Bernd Leno και Benjamin Henrichs, γι’ αυτό το ζευγάρι ο σύλλογος κέρδισε περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ. Στους πρώτους αγώνες της σεζόν οι «φαρμακοποιοί» δεν εντυπωσίαζαν, στο κύπελλο με μεγάλη δυσκολία πέρασαν την Pforzheim 1:0. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησαν με εκτός έδρας αποτυχία στο Μενχενγκλάντμπαχ, 0:2 στον αγώνα με την τοπική Μπορούσια.

Η Βόλφσμπουργκ δύο συνεχόμενα χρόνια παραμένει στην ελίτ μόνο χάρη στις νίκες στους μεταβατικούς αγώνες. Το καλοκαίρι οι «λύκοι» ξοδεύτηκαν στους αρχάριους, υπογράφοντας τον Tisserand για 7 εκατομμύρια, το Claus για 3 εκατομμύρια, το Ρουσιγιόν για 5 εκατομμύρια και για 10 εκατομμύρια το Vegorst. Μετά την ενίσχυση της σύνθεσης η Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε επιτυχώς το πρωτάθλημα, στο κύπελλο νικήθηκε η Έλφσμποργκ 1:0 και στο πρωτάθλημα η Σάλκε 2:1.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν χάνει εδώ και πέντε προσωπικές συναντήσεις με τη Βόλφσμπουργκ, σημειώνοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες των «φαρμακοποιών» και «λύκων» με συνέπεια στα δίχτυα μπαίνουν τουλάχιστον τρία γκολ, αρχίζοντας από τις 14 Σεπτεμβρίου του 2013, στους 10 αγώνες. Δεδομένων των στατιστικών της αποτελεσματικότητας των ομάδων, περιμένω γκολ από τις ομάδες και αυτή τη φορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,96.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *