The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 7 Δεκεμβρίου 2019

Байер-Шальке-07.12b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Bai Arena

Στο πλαίσιο του 14ου γύρου της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Λεβερκούζεν θα συναντηθεί με τη Σάλκε. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 07/12/2019 στις 7:30 μ.μ. στο Bai Arena.

Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν ξεκίνησε με φρεσκάδα αυτή τη σεζόν και για κάποιο διάστημα ήταν ανάμεσα στους ηγέτες του πρωταθλήματος. Αλλά αργότερα η επίθεση της ομάδας έπαψε να αντιμετωπίζει την έντονη άμυνα των αντιπάλων και οι παίκτες της Λεβερκούζεν άρχισαν να χάνουν βαθμούς. Μόνο πρόσφατα η Λεβερκούζεν άρχισε να κερδίζει βαθμούς πάλι. Σε πρόσφατους αγώνες οι «Φαρμακοποιοί» έχασαν από την Γλάντμπαχ (1:2), έπαιξαν ισοπαλία με τη Βέρντερ Βρέμης (2:2) και την Φράιμπουργκ (1:1) και νίκησαν τη Βόλφσμπουργκ (0:2).

Σάλκε

Η Σάλκε έχει πιο σταθερό παιχνίδι αυτή τη σεζόν. Η ομάδα, μετά την αποτυχημένη εκστρατεία του περασμένου έτους στο πρωτάθλημα, όταν σχεδόν υποβαθμίστηκε στη Μπουντεσλίγκα 2, βρίσκεται τώρα στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Αν δεν ήταν τα αμυντικά προβλήματα, οι «βασιλικοί μπλε» θα αγωνίζονταν εύκολα για τις πρώτες θέσεις τώρα. Αλλά προς το παρόν η Σάλκε στις τελευταίες αγώνες έπαιξε ισοπαλίες με την Ντόρτμουντ  (0:0) και την Φορτούνα (3:3), νικώντας την Άουγκσμπουργκ (2:3) και την Βέρντερ (1:2).

Πρόβλεψη

Η Σάλκε χάνει πολύ αυτή τη σεζόν. Εκτός έδρας οι πέντε τελευταίοι αγώνες δεν πέρασαν χωρίς να δεχθεί γκολ, οπότε η Λεβερκούζεν πρέπει να σκοράρει. Ταυτόχρονα, και οι «Φαρμακοποιοί» έχουν τις δυσκολίες τους πίσω, και μπορείτε να περιμένετε μια αψιμαχία με αμοιβαία γκολ από τις ομάδες στο Bai Arena. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *