The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-Bayer04Leverkusen-RBLeipzig-06.04

Μπουντεσλίγκα

Μπάι Αρένα, Λεβερκούζεν

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 6 Απριλίου ένας από τους αγώνες του 28ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα λάβει χώρα στο Λεβερκούζεν, όπου θα συναντηθούν οι παίκτες της Λεβερκούζεν και της ΡΜ Λειψίας. Και οι δύο ομάδες είναι ισχυρές, οπότε η συνάντηση υπόσχεται να είναι «καυτή» και ενδιαφέρουσα. Έτσι, είναι καλύτερα να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον ερχόμενο αγώνα Λεβερκούζεν – ΡΜ Λειψίας.

Αηδιαστικό παιχνίδι στους τελευταίους αγώνες

Επί του παρόντος η Λεβερκούζεν είναι μόνο η 7η  ομάδα του πρωταθλήματος της Γερμανίας, που είναι αρκετά αδύναμο αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα, η ενδεκάδα του Πίτερ Μποσχ έπρεπε να αγωνίζονται για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μέχρι στιγμής σκοντάφτουν πολύ συχνά, έχουν σημειώσει 11 ήττες σε 27 γύρους του πρωταθλήματος. Επιπλέον, στους δύο τελευταίους αγώνες οι «φαρμακοποιοί» ειλικρινά απέτυχαν, χάνοντας δύο φορές με σκορ 1:3 από τη Βέρντερ και 4:1 από την Χόφενχαϊμ. Ναι, εντός έδρας, οι παίκτες της Λεβερκούζεν σημειώνουν βαθμούς όλο και πιο συχνά, αλλά δεν σκοράρουν πάρα πολύ (σπάνια υπάρχουν περισσότερα από 2 γκολ).

Χωρίς ήττες για 11 αγώνες

Την ίδια στιγμή η ΡΜ Λειψίας έχει ήδη ανέβει στην 3η θέση του πρωταθλήματος, αλλά αυτό είναι το όριο για την ομάδα. Κανείς δεν δίνεται να προλάβει την Μπάγερν και την Μπορούσια αυτήν τη σεζόν, έτσι ώστε όλοι οι άλλοι θα αγωνιστούν για το «χάλκινο». Προς το παρόν με 52 βαθμούς μετά από 27 γύρους οι «ταύροι» ηγούνται. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η ενδεκάδα του Ralph Rangnik έχει σερί των 11 αγώνων χωρίς ήττες, ή πιο συγκεκριμένα 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Εκτός έδρας ο σύλλογος σκοράρει λιγότερο, αλλά σχεδόν ποτέ δεν χάνει…

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν τώρα έχει  απλά αηδιαστική εμφάνιση, ακόμη και το γηγενές κοινό δεν θα σώσει την ομάδα. Ταυτόχρονα η ΡΜ Λειψίας πέτυχε καλή κίνηση και θα προσεγγίσει τον αγώνα σε καλή διάθεση, οπότε είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε σ’ αυτούς. Αλλά καλύτερο να πάρετε με αντασφάλιση, επειδή η ισοπαλία είναι αρκετά συχνό αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της ΡΜ Λειψίας ή ισοπαλία με απόδοση 1,66


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *