The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον ΡΜ Λειψίας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Байер-РБЛейпциг-26.09b

Γερμανική Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Λεβερκούζεν. Στάδιο “By-Arena”

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του δεύτερου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί στο Λεβερκούζεν, όπου η τοπική Μπάγερ Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει την ΡΜ Λειψίας.

Λεβερκούζεν

Σήμερα η Λεβερκούζεν χτίζει ουσιαστικά μια νέα ομάδα, καθώς η πέμπτη θέση στην καμπάνια 2019/20 και αποκλεισμός από το Champions League ώθησε τους ηγέτες της επίθεσης των φαρμακοποιών να φύγουν. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το εναρκτήριο τους παιχνίδι στη νέα σεζόν κατέληξε σε λευκή ισοπαλία, ο αντίπαλος των αγοριών του Bosch ήταν ισχυρή Βόλφσμπουργκ.

ΡΜ Λειψίας

Αλλά η ΡΜ Λειψίας διατήρησε και τα χάλκινα μετάλλια και τη συμμετοχή στο πιο διάσημο τουρνουά συλλόγων στην Ευρώπη. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι πριν από ένα μήνα οι Red Bulls έφτασαν στους ημιτελικούς του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία, όπου έχασαν 0:3 από την ΠΣΖ. Την περασμένη εβδομάδα νίκησαν την Μάιντς (3:1) ήδη στο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η κατάσταση των φιλοξενούμενων είναι πολύ υψηλότερη, ενώ ο αγωνιστικός τόνος είναι σχεδόν ίδιος. Σε ένα τέτοιο σενάριο περιμένω πιο τολμηρό παιχνίδι από την ΡΜ Λειψίας, το οποίο θα του επιτρέψει να πιάσουν τουλάχιστον ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *