The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 5 Οκτωβρίου 2019

Bayer04Leverkusen-RBLeipzig-05.10b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα, Λεβερκούζεν

Στο πλαίσιο του έβδομου γύρου της Μπουντεσλίγκα η Λεβερκούζεν θα συναντηθεί με τη ΡΜ Λειψίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 05.10.2019 στις 4:30 μμ. στο Μπάι Αρένα.

Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν ξεκίνησε δυναμικά αυτή τη σεζόν, αλλά στη συνέχεια οι ομάδες έμαθαν το στυλ παιχνιδιού των «φαρμακοποιών» και άρχισαν να κερδίζουν βαθμούς πιο συχνά. Σε πρόσφατους αγώνες η Λεβερκούζεν άρχισε να χάνει πιο συχνά. Πρώτα, ηττήθηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ (4:0), και στη συνέχεια στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Μόσχας στο Champions League (1:2). Βέβαια, οι «φαρμακοποιοί» νίκησαν την Ουνιόν  Βερολίνου (2:0) και την Άουγκσμπουργκ (0:3), αλλά στο τελευταίο παιχνίδι νικήθηκαν από τη Γιουβέντους (3:0).

ΡΜ Λειψίας

Η ΡΜ Λειψίας, όπως και τα τελευταία χρόνια, ξεκίνησε σταθερά στη Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα μέχρι το τελευταίο γύρο κατείχε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Όμως ήττα από τη Σάλκε (1:3) συγκλόνισε την ομάδα και γι’ αυτό στη συνέχεια έχασε από τη Λυών (0:2) στο Champions League. Πριν από αυτό, όμως, οι «ταύροι» έπαιξαν ισοπαλία με την Μπάγερν Μονάχου (1:1), και επίσης νίκησαν την Μπενφίκα (1:2) και τη Βέρντερ Βρέμης (0:3).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Η ΡΜ Λειψίας κέρδισε τους δύο τελευταίους αγώνες εναντίον Λεβερκούζεν, οπότε οι «φαρμακοποιοί» στην έδρα τους θα θέλουν εκδίκηση. Και οι δύο ομάδες βιώνουν την παρακμή, έτσι θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν όλες τις ευκαιρίες για να σταματήσουν να χάνουν βαθμούς από τον αγώνα σε αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *