The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον ΡΜ Λειψίας: προγνωστικά για στοίχημα

Байер-РБЛейпциг-17.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 17 Απριλίου 2022, 8:30 μ.μ.

Μπάι Αρένα

Η κύρια διακόσμηση της τριακοστής αγωνιστικής της Bundesliga θα είναι η βασική μάχη μεταξύ της Λεβερκούζεν και της ΡΜ Λειψίας.

Λεβερκούζεν

Τρίτη θέση, 52 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 68:42 – η Λεβερκούζεν βρίσκεται στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ για σχεδόν όλη τη σεζόν, κάτι που δείχνει το υψηλό επίπεδο της. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα, οι «φαρμακοποιοί» κέρδισαν νίκες επί της Βόλφσμπουργκ (2:0) και της Χέρτα Βερολίνου (2:1), ενώ σκόνταψαν με Λεβερκούζεν (1:1), Κολωνία (0:1) και Μπόχουμ (0:0).

ΡΜ Λειψίας

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η ΡΜ Λειψίας έμεινε αήττητη. Νίκησε την Γκρόιτερ Φιρθ με σκο 6:1, την Ντόρτμουντ 4:1 και τη Χόφενχαϊμ 3:0, ενώ σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τη Φράιμπουργκ και 0:0 με την Άιντραχτ. Έτσι, οι Red Bulls εδραιώθηκαν με αυτοπεποίθηση στην τέταρτη θέση, έχοντας 51 βαθμούς στο ενεργητικό τους με διαφορά τερμάτων 64:31.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες ενθουσιάζουν τους φιλάθλους τους με την υψηλή απόδοση, αλλά ταυτόχρονα δέχονται σχεδόν σε κάθε γύρο. Νομίζω ότι και τώρα η Λεβερκούζεν και η ΡΜ Λειψίας δεν θα φύγουν από τη συνηθισμένη φιλοσοφία του gaming. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *