The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Байер-Бавария-04.07b

Κύπελλο Γερμανίας

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βερολίνο. Ολυμπιακό Στάδιο

Ο τελικός του Γερμανικού Κυπέλλου έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο, οπού θα συναντηθούν Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου.

Λεβερκούζεν

Ατυχείς αστοχίες στους τελευταίους γύρους του πρωταθλήματος δεν επέτρεψαν τη Λεβερκούζεν να μπει στη ζώνη του Champions League, ήρθε στην γραμμή τερματισμού μόνο στην πέμπτη θέση. Αλλά στο Κύπελλο οι φαρμακοποιοί είχαν πολύ καλύτερη απόδοση. Εκεί αντιμετώπισαν με αυτοπεποίθηση τους Alemania (4:1), Παντερμπόρν (1:0), Στουτγκάρδη (2:1), Ουνίον Βερολίνου (3:1) και Σααρμπρύκεν  (3:0).

Μπάγερν Μονάχου

Το πλεονέκτημα της Μπάγερν Μονάχου έναντι της Ένεργι (3:1), Μπόχουμ (2:1), Χόφενχαϊμ (4:3), Σάλκε (1:0) και Άιντραχτ Φραγκφούρτης (2:1) ήταν, αν και ασήμαντο, αλλά πολύ σίγουρο. Πώς αλλιώς αν η ομάδα του Μονάχου έγινε η πρωταθλήτρια της Γερμανίας για όγδοη συνεχόμενη φορά; Επίσης με το ρεκόρ σερί νικών δεκατριών αγώνων, το οποίο είναι πιθανό να συνεχιστεί στην επόμενη καμπάνια.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κίνητρα και δεν γνωρίζει ίσους στα εγχώρια γερμανικά τουρνουά. Νομίζω ότι η Λεβερκούζεν θα ζήσει την πλήρη δύναμη της ομάδας του Μονάχου. Η ομάδα του Λεβερκούζεν δεν έχει καμία πιθανότητα στον τελικό αγώνα αναφοράς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *