The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μονακό: προγνωστικά για τον αγώνα

Монако-Байер-23.02

Γιουρόπα Λιγκ
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Μπάι Αρένα

Την Πέμπτη θα υπάρχει ένα ιδιαίτερα έντονο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Μετά το Champions League, θα ξεκινήσουν και άλλες διεθνείς διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Europa League. Θα υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια, όπως Λεβερκούζεν – Μονάκο. Ποιος από αυτούς θα πετύχει στο Λεβερκούζεν; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου μοιράζεται την πρόβλεψή του για τον αγώνα της 16ης Φεβρουαρίου 2023.
Η Λεβερκούζεν προσπαθεί να φτιάξει τη σεζόν
Οι «ασπιρίνες» για αρκετά συνεχόμενα χρόνια δεν μπορούσαν να ανέβουν στην ομάδα των ηγετών. Τους βοήθησε ένα στοίχημα το 2021 στον Τζεράρντο Σεοάνε. Αυτός ο ειδικός, έχοντας φτάσει από την Ελβετία, μπόρεσε αμέσως να επιστρέψει τους νέους του παίκτες στην πρώτη τετράδα, κερδίζοντας ακόμη και το χάλκινο στο τέλος. Ακολούθησε όμως τόσο δύσκολο ξεκίνημα του νέου κύκλου που οι Γερμανοί απέλυσαν τον προπονητή χωρίς να το μετανιώσουν. Καλός, αλλά ασταθής δείχνει ο Τσάμπι Αλόνσο που τον αντικατέστησε. Βέβαια ο Ισπανός κατάφερε τουλάχιστον να ξεπεράσει τους συμπατριώτες του, την Ατλέτικο, στη διαμάχη για την 3η θέση στην τετράδα, αυτό εξασφάλισε το δικαίωμα να παίξουν τώρα στο Europa League.
Η Μονακό επαναλαμβάνει περίπου το ίδιο σκηνικό τον τελευταίο καιρό
Οι Μονεγάσκοι κατάφεραν να επιστρέψουν στην πρώτη τριάδα του γαλλικού ποδοσφαίρου υπό τον Κόβατς. Αλλά ακολούθησε μια προσβλητική ήττα στα προκριματικά του Champions League από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Σύντομα, λόγω αγωνιστικών προβλημάτων, ο Κροάτης απολύθηκε. Αντικαταστάθηκε από τον Clement, και ως αποτέλεσμα, ο Βέλγος μπόρεσε να ανεβάσει τους νέους του παίκτες στην ίδια 3η θέση… Μετά όμως υπήρξε νέα πρόκριση και υποβιβασμός από την ΠΣΦ Αϊντχόφεν. Ως αποτέλεσμα, οι Γάλλοι έπαιξαν ξανά στο Γιουρόπα Λιγκ το φθινόπωρο και τα πήγαν καλά, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση και πηγαίνοντας στα επόμενα πλέι οφ. Τώρα ο Golovin και η παρέα φαίνονται καλά, έχοντας ξεκινήσει το 2023 με ένα αήττητο σερί σε όλα τα τουρνουά. Και στον τελευταίο γύρο κέρδισαν την ίδια την ΠΣΖ με σκορ 3-1!
Προηγούμενοι αγώνες
Η Μονακό ήταν πιο δυνατή το 1997 και το 2014, 3 νίκες και μια ισοπαλία. Και μόνο το 2016, η Λεβερκούζεν σημείωσε για πρώτη φορά ισοπαλία και κέρδισε με σιγουριά, 3-0, εντός έδρας.
Πρόβλεψη
Και οι δύο σύλλογοι δεν είναι κακοί, οπότε περιμένουμε λαμπρό ποδόσφαιρο, ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *