The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Κολωνία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Байер-Кельн-17.06b

Μπουντεσλίγκα

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λεβερκούζεν. Στάδιο Bai Arena

Το Λεβερκούζεν θα φιλοξενήσει τον αγώνα του τριάντα δεύτερου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ της τοπικής ομάδας και Κολωνίας την ερχόμενη Τετάρτη.

Λεβερκούζεν

Προς το παρόν η Λεβερκούζεν καταλαμβάνει την πολυπόθητη τέταρτη θέση στην κατάταξη, έχοντας 57 πόντους στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 57:41. Ωστόσο, στο τέλος του πρωταθλήματος οι «φαρμακοποιοί» έχασαν την καλύτερη φόρμα τους. Αυτό οδήγησε σε αποτυχίες στις αναμετρήσεις με την Σάλκε (1:1), τη Μπάγερν Μονάχου (2:4) και τη Βόλφσμπουργκ (1:4), ακολουθούμενες από επιτυχίες 1:0 επί της Φράιμπουρκ και 3:1 επί της Γκλάντμπαχ.

Κολωνία

Η Κολωνία βρίσκεται στη δωδέκατη θέση, συνολικά κέρδισε 35 πόντους με διαφορά τερμάτων 48:59. Αφού ολοκλήρωσε το καθήκον να μην αποκλειστεί από την ελίτ, οι «τράγοι» χαλάρωσαν σημαντικά και στα τελευταία πέντε παιχνίδια απέτυχαν να νικήσουν την Φορτούνα (2:2), Χόφενχαϊμ (1:3), ΡΜ Λειψίας (2:4), Άουγκσμπουργκ (1:1) και Ουνιόν Βερολίνου (1:2).

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του αγώνα θεωρούνται πιο επιδέξιοι γηπεδούχοι. Πιστεύω όμως ότι η Κολωνία έχει κάθε ευκαιρία να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ για το δικό της κύρος. Ειδικά αν λάβετε υπόψη την προβληματική άμυνα της Λεβερκούζεν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Λεβερκούζεν δε θα χάσει + και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *