The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Γιουβέντους: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Байер-Ювентус-11.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 6 ημέρα αγωνιστικής από 6

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα

Την Τετάρτη η Λοκομοτίβ αποχαιρετά τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα αυτής της σεζόν. Δυστυχώς, ο ρωσικός σύλλογος έχασε πρόωρα τις πιθανότητες ακόμη και της 3ης θέσης. Ενώ η Λεβερκούζεν μπορεί ακόμα να προσπεράσει την Ατλέτικο. Και αν οι ίδιες οι Ασπιρίνες νικήσουν τη Γιουβέντους. Πόσο πραγματική είναι αυτή η έκβαση στο Λεβερκούζεν; Οι αναγνώστες του ιστότοπου μπορούν να μάθουν την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 11 Δεκεμβρίου 2019.

Η Λεβερκούζεν σημείωσε ωραία φόρμα για το χειμώνα

Οι «Ασπιρίνες» φαινόταν πνίγανε κυριολεκτικά, ανίκανοι να αντέξουν την ανάγκη να παίζουν δύο φορές την εβδομάδα, στο Τσάμπιονς Λιγκ και στη Bundesliga. Αλλά είτε η ομάδα σταδιακά συνήθισε τέτοια νέα φορτία, είτε ο Peter Bosz σκέφτηκε πώς να βελτιώσει το παιχνίδι της ενδεκάδας του. Στην εγχώρια αρένα η Λεβερκούζεν πήρε 10 βαθμούς στους τελευταίους 4 γύρους, κει νίκησε συντριπτικά την Μπάγερν Μονάχου και τη Σάλκε, ανεβαίνοντας έτσι στην ηγετική θέση του ομίλου (ωστόσο, Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ εξακολουθεί να έχει +6). Παράλληλα, έγινε μεταμόρφωση από αουτσάιντερ σε έναν υποψήφιο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «Ασπιρίνες» δεν κέρδισαν ούτε ένα βαθμό στο 1ο γύρο και ξεκίνησαν 1-2 εντός έδρας με την Λοκομοτίβ. Αλλά μετά κατάφεραν να νικήσουν την Ατλέτικο και στις 26 Νοεμβρίου να πάρουν εκδίκηση στη Μόσχα ενάντια στους Ρώσους. Τώρα είναι εγγυημένη η 3η θέση, αλλά γιατί να μην προσπαθήσουν να περάσουν τους «στρωματάδες» κιόλας;

Η Γιουβέντους σκέφτεται περισσότερα για τη Σέριε A

Η «Γηραιά Κυρία» κινδυνεύει να χάσει το «Scudetto», του οποίου για πολλά χρόνια ήταν μόνιμη κάτοχος και το θεωρεί δική της ιδιοκτησία. Αλλά τώρα υπάρχει ισχυρή Ίντερ, με επικεφαλής τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, δεν είναι ξένος στο Τορίνο. Ο αγώνας δρόμου υπόσχεται να μην είναι λιγότερο πεισματάρης από πριν από δύο χρόνια με τη Νάπολι (παρεμπιπτόντως, τότε ο Σαρί δούλευε στη Νάπολη). Θα μπορέσει το ιταλικό Grand να συντονιστεί με το Τσάμπιονς Λιγκ σε αυτό το πλαίσιο; Όλα ξεκίνησαν με ένα σχετικό λάθος όταν στη Μαδρίτη, έχοντας προβάδισμα 2-0, επέτρεψαν στην Ατλέτικο να αρπάξει ισοπαλία. Μετά από αυτό οι «ζέβρες» κέρδισαν τέσσερις φορές στη σειρά και, λαμβάνοντας υπόψη το λάθος των «στρωματάδων», έχουν εγγυηθεί ήδη όχι μόνο την πρόκριση στα πλέι-οφ, αλλά και την πρώτη θέση. Δεν έχει νόημα τώρα βάζει όλα τα δυνατά στο Λεβερκούζεν, μετά από ένα δύσκολο ταξίδι στη Λάτσιο Ρώμης και πριν από την υποδοχή της Ουντινέζε;

Πρώτη συνάντηση

Τον Οκτώβριο η Γιουβέντους κέρδισε 3-0 στο Τορίνο. Σε όλες τις 3 συναντήσεις μεταξύ αυτών των συλλόγων, οι γηπεδούχοι πάντα κέρδιζαν.

Πρόβλεψη

Ακόμη και αν η «Γηραιά Κυρία» χρειαζόταν βαθμούς, θα δυσκολευόταν πολύ με την τρέχουσα Λεβερκούζεν. Τώρα δεν μπορώ να πιστέψω σε πραγματικό αγώνα εκ μέρους των φιλοξενουμένων από την Ιταλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λεβερκούζεν με απόδοση 2,13.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *