The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 6 Νοεμβρίου 2019

Байер-Атлетико-06.11b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα

Στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα συναντηθεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου 2019 στις 10:00 μμ. στο Μπάι Αρένα.

Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά από ένα εξαιρετικά επιτυχημένο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπεσε. Στο πρωτάθλημα η ομάδα πηγαίνει στη μέση της κατάταξης, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ ταλαντώνεται στην τελευταία θέση μετά από τρεις γύρους. Στο ενεργητικό των «φαρμακοποιών» είναι οι ήττες σε αγώνες με την Λοκομοτίβ (1:2), την Γιουβέντους (3:0) και την Ατλέτικο Μαδρίτης (1:0) στον τελευταίο γύρο.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βιώνει επίσης δυσκολίες. Η ομάδα δεν είναι καλοστημένη και ακόμα δεν μπορεί να διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα λόγω της μόνιμης απώλειας βαθμών και μιας σειράς ισοπαλιών. Οι «στρωματάδες» δεν μπορούν να κρατήσουν το σκορ ακόμη και εναντίον των αουτσάιντερ του πρωταθλήματος. Αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έπαιξε ισοπαλία με τη Γιουβέντους (2:2), και έπειτα νίκησε την Λοκομοτίβ (0:2) και την Λεβερκούζεν (1:0). Ως εκ τούτου, η Ατλέτικο βρίσκεται στη δεύτερη θέση με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την ομάδα της Μόσχας.

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν είναι τώρα εξαιρετικά αδύναμη στην άμυνα. Εάν η επίθεση δείχνει μερικές φορές το παιχνίδι που είχε η ομάδα στο τέλος της τελευταίας και την αρχή αυτής της σεζόν, η άμυνα είναι εξαιρετικά αναξιόπιστη. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πρέπει να έχει αρκετή εμπειρία για να κερδίσει βαθμούς στο Μπάι Αρένα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Ατλέτικο Μαδρίτης δε θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *