The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Сельта-11.09

Champions League – Φάση των ομίλων – Όμιλος Β – Αγωνιστική 2/6

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Μπάι Αρένα

Στον επόμενο αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League, Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν ολοκλήρωσε τη σεζόν 2021/22 στην τέταρτη θέση, χάρη σ’ αυτό έφτασε στην κύρια κλήρωση του Champions League για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Εκεί έχασε με σκορ 0:1 από την Μπρυζ στο πρώτο παιχνίδι, δείχνοντας την εξαιρετικά άθλια κατάστασή του. Να θυμίσω ότι στις έξι εναρκτήριες συναντήσεις της Bundesliga, οι «φαρμακοποιοί» κέρδισαν μόλις τέσσερις βαθμούς και βρίσκονται στην ταπεινωτική δέκατη έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της La Liga, η Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε ισοπαλία 1:1 από την ασυμβίβαστη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ νίκησε τη Βαλένθια με σκορ 1:0 και τη Θέλτα 4:1. Ως αποτέλεσμα, μια άνετη θέση στην κορυφή της βαθμολογίας. Και την περασμένη εβδομάδα, οι «στρωματάδες» επικράτησαν της Πόρτο (2:1) ήδη στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν τώρα πέφτει σε όλα τα μέτωπα, οπότε δεν νομίζω ότι το ταξίδι θα είναι δύσκολη δοκιμασία για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Θεωρητικά, οι Γερμανοί μπορούν να πιάσουν την ισοπαλία, αλλά τίποτα περισσότερο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *