The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Levante-Sevilla-27.04

Πριμέρα Ντιβισιόν

Στάδιο της Πόλης της Βαλένθια

Παρασκευή,  27 Απριλίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Λεβάντε στον 35ο γύρο θα φιλοξενεί τη Σεβίλλη και για τις δύο ομάδες αυτός ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία από την άποψη του τουρνουά. Λεβάντε δεν έχει εξασφαλίσει τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ του εθνικού ποδοσφαίρου, ενώ η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να σταθεροποιηθεί στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ, επειδή το Champions League έχει ήδη αποχαιρετήσει την ενδεκάδα του Montella. Επίσης, ο αγώνας ανάμεσα σε αυτούς τους ισπανικούς συλλόγους είναι ενδιαφέρον από την άποψη στοιχήματος.

ΛΕΒΆΝΤΕ

Ο Asier Garitano κατάφερε να επιστρέψει τη Λεβάντε στην ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου και έπαιξε πολύ καλά την πρώτη σεζόν. Η ομάδα ακόμα είναι πολύ μικρή στη σύνθεσή της, και είναι εξοπλισμένη με ένα μεγάλο αριθμό των μισθωμένων παικτών (Μποβέ, Amrabat, Naranjo, αλ-Shehri, Brashanats, Ruben Perez, Zaldua και Καμπανιέ). Στους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες η Λεβάντε κέρδιζε με συνέπεια τους αντιπάλους της, και τώρα η ενδεκάδα του Garitano για έξι βαθμούς έχει ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και νιώθει λίγο-πολύ ήρεμα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές στον αγώνα για την επιβίωση.

ΣΕΒΊΛΛΗ

Ο ερχομός στη θέση του προπονητή του Vincenzo Montella δεν έχει φέρει στη Σεβίλλη την ορατή πρόοδο στο πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα έφθασε στους προημιτελικούς του Champions League. Κατά το τελευταίο έτος η σύνθεση της Σεβίλλης έχει γίνει πιο πολύ ενηλικιωμένη, από τους έμπειρους παίκτες, όπως ο Nolito, Jesus Navas, Kyair, Banega και Muriel. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας η ενδεκάδα του Montell δεν έχουν την καλύτερη εμφάνιση, κατέχοντας την έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μη γνωρίζοντας τη γεύση της νίκης για έξι γύρους στη σειρά.

ΠΡΌΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ

Η Λεβάντε είναι τώρα σε καλή κατάσταση και σε τακτική βάση κερδίζει τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Σεβίλλη, αντιθέτως, παίζει χάλια τώρα η ομάδα είναι απαλλαγμένη από τα παιχνίδια στο ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, και μπορεί να παίξει δυνατά στο τέλος του εθνικού πρωταθλήματος και να προσπαθήσει να μπει στο top έξι ομάδων του πρωταθλήματος.

Στοίχημα : Η νίκη της Σεβίλλης με χάντικαπ (0) για 1.53.

Σε περισσότερους αγώνες μεταξύ Λεβάντε και Σεβίλλη βλέπουμε μια στενή αντιπαλότητα των ομάδων στο γήπεδο ποδοσφαίρου και ρεαλιστικό στυλ παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, δεν αναμένουμε δείκτες υψηλής απόδοσης εδώ και κάνουμε επιλογή υπέρ του “σύνολο είναι κάτω”.

Στοίχημα : Το σύνολο είναι κάτω από (3,0) για το 1,57.

Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι: Η Λίβερπουλ θα σκοράρει πρώτη στον αγώνα με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *