The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Levante-Real Sociedad-9.11 (1)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Estadio Ciudad de Valencia, Βαλένθια

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018, 10:00  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 12ου γύρου της ισπανικής La Liga θα ξεκινήσει με τη μονομαχία μεταξύ Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι βάζουν μια σχεδόν ίση γραμμή, αλλά αξίζει να προσέξουμε το γεγονός ότι οι “βατράχοι” έχουν πολύ καλύτερη αγωνιστική φόρμα από τους Βάσκους. Καθώς και στην κατάταξη η Λεβάντε είναι πολύ υψηλότερα από τον ομόλογό της.

Έβδομοι

Η Λεβάντε πριν από τον 12ο γύρο βρίσκεται στην 7η θέση στην κατάταξη πρωταθλήματος, στο ενεργητικό τα “βατράχια” έχουν 17 βαθμούς, η διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, είναι μόνο σε δευτερεύοντες δείκτες. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η Λεβάντε κέρδισε τρεις φορές με δύο ισοπαλίες. Οι ισοπαλίες σημειώθηκαν με τη Βιγιαρεάλ και Λούγκο, νίκες από τη Χετάφε, την Ρεάλ και τη Λεγανές.

Μόνο 13οι

Οι εταιρείες στοιχημάτων τείνουν να υπερεκτιμούν την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η ομάδα των Βάσκων είναι πραγματικά πιο δυναμική από τη Λεβάντε, αλλά οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν τακτικές πτώσεις στο παιχνίδι, οι οποίες έχουν ισχυρό αντίκτυπο στα αποτελέσματα. Επιπλέον, η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν, με όλη την επιθυμία, δύσκολα μπορεί να ονομαστεί ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο στοίχημα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ όταν αυτή παίζει εκτός έδρας. Στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται στην 13η θέση.

Πρόβλεψη

Μετά το επόμενο παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα φύγουν για ένα σύντομο διάλλειμα που σχετίζεται με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Οι αντίπαλοι δεν θα πρέπει να είναι κουρασμένοι, διότι στον τρέχοντα κύκλο οι ομάδες δεν έπαιξαν πολύ, άραγε αξίζει να περιμένουμε ενδιαφέροντα αγώνα. Οι γηπεδούχοι σε αυτό το ζεύγος φαίνονται πιο κερδοφόροι, η Λεβάντε είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Λεβάντε δε θα χάσει με απόδοση 1,55.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *