The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης:πρόβλεψη για τον αγώνα

Levante-RealMadrid-03.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο της Πόλης της Βαλένθια

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο Σάββατο θα επισκεφθεί την Λεβάντε στο πλαίσιο του 22ο γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι, οι «βάτραχοι» βρίσκονται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και ετοιμάζονται για κάθε αγώνα όπως για τον τελευταίο, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται για την πρόκριση στο τοπ-3 της Πριμέρα, δεν έχουν δικαίωμα να χάσουν βαθμούς στα ματς με αουτσάιντερ.

Αουτσάιντερ

Η Λεβάντε μετά από 21 γύρους του πρωταθλήματος της Ισπανίας κατάφερε να κερδίσει 19 βαθμούς που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην 16η θέση στην κατάταξη. Τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει η Αλαβές, η Λα Κορούνια, η οποία βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, έχει δύο βαθμούς λιγότερο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Πριμέρα η Λεβάντε σημείωσε δύο ισοπαλίες με τη Λεγανές και Λα Κορούνια, τρεις ήττες: από την Μπαρτσελόνα, Θέλτα και Βιγιαρεάλ.

Μάχη για το TOP-3

Η Ρεάλ πρόσφατα αποκλείστηκε από το Κύπελλο της Ισπανίας, δεν είναι δυνατόν να διεξάγει αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, οπότε οι «μαρέγκες» θα επικεντρωθούν στη μάχη για την κορυφή-3 στην Πριμέρα και το άμεσο εισιτήριο για το Champions League για την επόμενη σεζόν. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε από την Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ και έπαιξε ισοπαλία με την Θέλτα, κέρδισε 7:1 στη Λα Κορούνια, 4:1 στη Βαλένθια. Αυτή τη στιγμή οι «μαρέγκες» είναι στην τέταρτη θέση στην κατάταξη, χάνοντας στη Βαλένθια δύο βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Λεβάντε θα βάλει μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης το «λεωφορείο», αλλά αργά ή γρήγορα η άμυνα των «βατραχιών» θα σπάσει, και οι Μαδριλένιοι θα κερδίσουν την επικείμενη συνάντηση. Αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε τεράστιο αριθμό των γκολ σε αυτό το παιχνίδι, όπως ήταν στους αγώνες με τη Λα Κορούνια και τη Βαλένθια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης + σύνολο κάτω από 4,5 με απόδοση 1,73.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *