The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Levante-Barcelona-13.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

“Estadio Ciudad de Valencia”, Βαλένθια

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Κυριακή στον 37ο γύρο της ισπανικής Πριμέρα η Λεβάντε στην έδρα της θα φιλοξενεί την Καταλανική Μπαρτσελόνα. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί του μελλοντικούς φιλοξενούμενους, αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι οι Καταλανοί δεν έχουν πλέον κίνητρο για το τουρνουά, επειδή η ομάδα του Valverde έγινε πρόωρα πρωταθλήτρια της Ισπανίας. Με τη σειρά της και η Λεβάντε έχει λύσει όλους τους στόχους στο τουρνουά, η ομάδα της Βαλένθια απλά τελειώνει τη σεζόν.

Καλή φόρμα

Την ίδια στιγμή πρέπει να σημειώσουμε την εξαιρετική κατάσταση των μελλοντικών γηπεδούχων, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Λεβάντε μόνο νικούσε, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Μάλαγα, Αθλέτικ, Σεβίλλη, Λεγανές. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος τα “βατράχια” είναι στην 16η θέση με 43 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρωταθλήτρια

Η σημερινή φόρμα της Μπαρτσελόνας είναι επίσης εξαιρετική, στα τελευταία 5 παιχνίδια η ομάδα κέρδισε τρεις φορές με δύο ισοπαλίες. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι όλοι αυτοί οι αγώνες βγήκαν παραγωγικοί, δε σημειώθηκαν λιγότερο από 4 γκολ σε αυτούς. Εκτός έδρας η Μπαρτσελόνα έχει τα καλύτερα στατιστικά στο πρωτάθλημα, σε 18 παιχνίδια κατέγραψε 12 νίκες και 6 ισοπαλίες, η διαφορά τερμάτων είναι 42:13. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι το προπονητικό τιμ της Μπάρτσα στην επικείμενη συνάντηση δεν θα βγάλει τη βασική σύνθεση, αλλά θα επιτρέψει στον πάγκο και τους νέους να εκφραστούν.

Πρόβλεψη

Η Λεβάντε είναι σε καλή κατάσταση, τον τελευταίο καιρό η ομάδα τακτικά στενοχωρούσε τους τερματοφύλακες των αντιπάλων. Η Μπαρτσελόνα ωστόσο είναι επικίνδυνη, τόσο στην έδρα της όσο και εκτός, ανεξάρτητα από τη σύνθεση που παίζει. Πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι πάνω από 3,0 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *