The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Валенсия-Барселона-02.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της Πόλης της Βαλένθια

Στο πλαίσιο του 36ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν στις 11 Μαΐου θα παίξουν μεταξύ τους Λεβάντε και Μπαρτσελόνα, πρόβλεψη για τον αγώνα των αναφερθέντων συλλόγων ετοίμασαν οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας μας.

Η Λεβάντε αποτυγχάνει στο τέλος

Οι «βάτραχοι» είχαν μια καλή σεζόν, σταθεροποιημένοι στη μέση της κατάταξης. Προφανώς, αυτό χαλάρωσε πολύ την ομάδα, κατάφεραν να κερδίσουν μόνο έναν βαθμό στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Στο τελευταίο ματς η Λεβάντε έχασε τη νίκη στο τέλος από την Αλάβες 2:2. Η ομάδα έπεσε πολύ ηθικά από αποκλεισμό από το Ισπανικό Κύπελλο, επειδή ο σύλλογος κατάφερε να φτάσει στους ημιτελικούς του τουρνουά, επαναλαμβάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα πολλών χρόνων πριν. Δεδομένου ότι η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι 9 βαθμούς, δεν υπάρχει κίνδυνος.

Η Μπάρτσα εξακολουθεί να διεκδικεί τον τίτλο

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κερδίσει το Ισπανικό Κύπελλο αυτή τη σεζόν, αλλά για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, αυτό είναι πολύ μικρό επίτευγμα. Οι Καταλανοί είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα, δύο βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο, υπάρχει επίσης η Ρεάλ Μαδρίτης, ένας βαθμός πίσω, αλλά δεν έπαιξε τον αγώνα του 35ου γύρου ενάντια στη Σεβίλλη. Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του τουρνουά, δεν υπάρχουν τόσες πολλές πιθανότητες για τίτλο στο πρωτάθλημα, αφού πρέπει να περιμένουν τα λάθη των ανταγωνιστών. Στον τελευταίο γύρο η Μπάρτσα είχε την ευκαιρία να νικήσει τον ηγέτη, αλλά σημείωσε λευκή ισοπαλία με την Ατλέτικο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές αναμετρήσεις οι Καταλανοί έχουν πλεονέκτημα, αλλά η Λεβάντε είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να εκπλήξουν. Ο πρώτος γύρος τελείωσε με μια σκληρή νίκη 1-0 για την Μπάρτσα, με τον Μέσι να σημειώνει το μοναδικό γκολ στο 76ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Μία από εκείνες τις περιπτώσεις που μια ισχυρότερη ομάδα χρειάζεται νίκη πιο πολύ, επιπλέον η Μπέρτσα είναι σε καλύτερη φόρμα. Όλες οι ενδείξεις είναι ότι οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κερδίσουν τρεις βαθμούς σε αυτήν τη συνάντηση. Η Λεβάντε μπορεί να αντισταθεί, αλλά στο πλαίσιο των τελευταίων αγώνων των «βατράχων», αυτό είναι δύσκολο να πιστέψουμε. Στοιχηματίζουμε στην επιτυχία της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *