The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-10.01

Κύπελλο Ισπανίας

“Ciudad de Valencia”, Βαλένθια

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου η Λεβάντε στην έδρα της στο “Ciudad de Valencia” θα αγωνιστεί ενάντια στην Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου της Ισπανίας. Σε αυτή την αναμέτρηση οι Καταλανοί είναι ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο, αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι παίκτες της Λεβάντε έχουν καλή σεζόν, δείχνουν αρκετά λαμπρό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Χωρίς νίκες

Ταυτόχρονα, στις 4 τελευταίες συναντήσεις η Λεβάντε δεν ήταν ποτέ σε θέση να κερδίσει, οι “βάτραχοι” έπαιξαν δύο φορές ισοπαλία με δύο ήττες. Οι ήττες σημειώθηκαν στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα Ντιβισιόν 0:5 και τη Ράγιο Βαγιεκάνο 1:2, οι ισοπαλίες με την Έιμπαρ 4:4 και τη Ζιρόνα 2:2. Σημειώνουμε ότι όλοι οι αγώνες της Λεβάντε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έληξαν δια μέσου «συνόλου είναι πάνω από 2.5». Στις βαθμολογίες του ισπανικού πρωταθλήματος η Λεβάντε βρίσκεται στη 10η θέση με 23 βαθμούς στο ενεργητικό.

Τρεις νίκες

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να ηγείται του ισπανικού πρωταθλήματος, στους τελευταίους τρεις αγώνες οι Καταλανοί μόνο κέρδιζαν: 5:0 νίκη πάνω στη Λεβάντε, 2:0 στη Θέλτα, 2:1 πάνω στη Χετάφε. Στον τελευταίο γύρο η Σεβήλλη και η Ατλέτικο έπαιξαν ισοπαλία στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν και το χάντικαπ μεταξύ «μπλαουγκράνα» και «στρωματάδων» αυξήθηκε έως πέντε βαθμών. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βαλβέρδε δε θα φέρει τη βασική σύνθεση για το αγώνα στη Βαλένθια, μπροστά υπάρχει ακόμα εντός έδρας αγώνας, έτσι το αποτέλεσμα του επερχόμενου παιχνιδιού, αν και είναι σημαντικό, όχι τόσο για να διακινδυνεύσει τους ισχυρότερους παίκτες.

Πρόβλεψη

Η Λεβάντε θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση από την Μπαρτσελόνα για την πρόσφατη ήττα 0:5 και οι ίδιοι οι “βάτραχοι” παίζουν αποτελεσματικά αυτή τη σεζόν. Σίγουρα πρέπει να περιμένουμε πολλά γκολ που θα σημειωθούν στον αγώνα της Πέμπτης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 3,0 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *