The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

gr_05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Ciudad de Valencia”, Βαλένθια

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 16ου γύρου της ισπανικής La Liga η Λεβάντε στην έδρα της θα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των φιλοξενουμένων, οι οποίοι στη μέση της εβδομάδας έπαιξαν τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στη Τότεναμ, πρέπει όμως να προσέξουμε το γεγονός ότι σε αυτό το παιχνίδι ο Βαλβέρντε έβγαλε τη σύνθεση, η οποία απέχει πολύ από την κύρια, έχοντας διατηρήσει έτσι τη φρεσκάδα των αρχηγών.

Αρκετά καλή σεζόν

Η Λεβάντε έχει εξαιρετική σεζόν, οι «βάτραχοι» βρίσκονται στην έκτη θέση μετά από 15 γύρους, δηλ. στη ζώνη του Europa League. Στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 22 βαθμοί, μόνο 4 μονάδες λιγότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης από τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ. Η σημερινή φόρμα της Λεβάντε είναι τέλεια, στους τελευταίους τέσσερις αγώνες οι “βάτραχοι” δεν έχασαν ποτέ, παίζοντας δύο φορές ισοπαλία με την Ουέσκα και την Έιμπαρ, νικώντας την Αθλέτικ 3:0 και Λούγο 2:0 στην έδρα τους.

Ισοπαλία με την Τότεναμ

Ο Βαλβέρντε με τον αγώνα εναντίον Τότεναμ έδειξε ότι η Μπαρτσελόνα έχει ένα αξιοπρεπές πάγκο, η ομάδα του, αν και δεν κέρδισε το μεγιστάνα του Λονδίνου, αλλά και δεν έχασε. Πριν από τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάρτσα στους τέσσερις αγώνες στη σειρά μόνο κέρδιζε: 2:1 την PSV, 2:0 τη Βιγιαρεάλ, 4:1 Κουλτουράλ Λεονέσα, 4:0 την Εσπανιόλ. Εκτός έδρας η Μπάρτσα έχει καλά στατιστικά στοιχεία, σε επτά παιχνίδια υπάρχουν 4 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 13:7.

Πρόβλεψη

Η Λεβάντε είναι μια παραγωγική ομάδα, αλλά η Μπάρταα δύσκολα μπορεί να ονομαστεί ομάδα του «πάτους». Οι φιλοξενούμενοι στο επερχόμενο παιχνίδι χρειάζονται νίκη, η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη αποτελεί μόνο τρεις μονάδες και το χάντικαπ μπροστά στη Σεβίλλη θα ήταν καλό να αυξηθεί. Ο επερχόμενος αγώνας υπόσχεται να μας ικανοποιήσει με μεγάλο αριθμό γκολ, και από την άποψη του αποτελέσματος οι φιλοξενούμενοι φαίνονται καλύτερα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα + το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *