The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για στοίχημα

Леванте-Барселона-10.04_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 10 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Estadio Ciudad de Valencia

Στις 10 Απριλίου, η La Liga θα ευχαριστηθεί με τέσσερις συναντήσεις, το πρόγραμμα των κυριακάτικων αναμετρήσεων θα κλείσει με τη μάχη Λεβάντε – Μπαρτσελόνα. Οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει μια πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων.

Βάτραχοι είναι στο δρόμο για το Segundo

Η Λεβάντε είναι προτελευταία στην Πριμέρα, 6 βαθμούς πίσω από την 17η σωτήρια θέση. Υπάρχουν ειλικρινά λίγες πιθανότητες να κρατήσει τη θέση της, αλλά η ομάδα συνεχίζει να αγωνίζεται, στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να κερδίσουν τη Βιγιαρεάλ εντός έδρας με σκορ 2:0, ο Μοράλες κατέγραψε το διπλό στο λογαριασμό του. Γενικά η ομάδα παίζει καλά, το βασικό της πρόβλημα είναι το αμυντικό παιχνίδι, δέχεται πιο πολύ απ’ όλους στην Πριμέρα, σχεδόν δύο γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

Η Μπάρτσα ήδη κυνηγά τη Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Καταλανοί πέρασαν πολλές δύσκολες στιγμές τη φετινή σεζόν, αλλά πλέον όλα είναι εντάξει. Η ομάδα έχει ανακάμψει, και το πιο σημαντικό, υπάρχει αποτέλεσμα, μεγάλη αξία σε τέτοια πρόοδο από τον Τσάβι και επιτυχημένες μεταγραφές. Αυτή την εβδομάδα, η Μπάρτσα έπαιξε εκτός έδρας αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ σημειώνοντας 1:1. Ο σύλλογος έχει σερί έξι νικών στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τρίτη θέση, με τρεις βαθμούς έναντι της δεύτερης Σεβίλλης και με δύο παιχνίδια στο χέρι. Θα δυσκολευτεί να αγωνιστεί για το τίτλο στο πρωτάθλημα, η διαφορά πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί 12 βαθμούς, ενώ οι Μαδριλένοι έπαιξαν μία συνάντηση περισσότερο. Οι Καταλανοί έχουν έξι απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, η Μπάρτσα έχει σημαντικό πλεονέκτημα, οι Καταλανοί προβλέψιμα νίκησαν στον πρώτο γύρο εντός έδρας, με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Είναι προφανές ότι η Μπάρτσα θα είναι το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, παρά τον παράγοντα ξένης έδρας. Η Λεβάντε είναι σε θέση να χαλάσει τα νεύρα του Ισπανού μεγαλοπρεπή, οπότε πρέπει να περιμένουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα. Οι Καταλανοί θα έχουν περισσότερη κατοχή μπάλας και σίγουρα θα δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες, το ερώτημα είναι αν αυτό θα είναι αρκετό για τη νίκη. Λειτουργικό φαίνεται το στοίχημα στο over 2,5 γκολ με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *