The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Ζιρόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Levante_04.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο της Πόλης της Βαλένθια

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το 18ο γύρο της ισπανικής La Liga θα ανοίξει η μονομαχία στην οποία η Λεβάντε θα αγωνιστεί με τη Ζιρόνα. Και οι δύο ομάδες σε καλό επίπεδο έπαιξαν στο φθινοπωρινό μέρος της σεζόν, τόσο οι “βάτραχοι” όσο και οι Καταλανοί εξακολουθούν να έχουν πιθανότητες για την τελική πρόκριση στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, η επικείμενη συνάντηση έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά τη διανομή των θέσεων στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και περαιτέρω προοπτικές.

Δύο ήττες

Μετά τη νίκη στον αγώνα του κυπέλλου πάνω στη Λούγο 2:0, η Λεβάντε έπαιξε τρεις αγώνες στην Πριμέρα, όπου σημείωσε δύο ήττες και μία ισοπαλία με την Έιμπαρ 4:4. Οι ήττες καταγράφηκαν στους αγώνες ενάντια στην Μπαρτσελόνα  0:5 και την Ράγιο Βαγιεκάνο 1:2. Στις βαθμολογίες του ισπανικού πρωταθλήματος η Λεβάντε βρίσκεται στη 10η θέση με 22 βαθμούς στο ενεργητικό. Εκτός έδρας η ομάδα έπαιξε 9 αγώνες στην τρέχουσα σεζόν, σημείωσε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τον ίδιο αριθμό ήττων.

Επίσης χωρίς νίκες

Η Ζιρόνα μετά τον αγώνα του κυπέλλου εναντίον Αλαβές δεν ευχαριστούσε επίσης τους οπαδούς της με τα αποτελέσματα. Οι Καταλανοί έχασαν από την Αθλέτικο Μπιλμπάο και τη Σεβίλλη, έπαιξαν ισοπαλία στην έδρα τους με τη Χετάφε 1:1. Στην κατάταξη τους πρωταθλήματος η Ζιρόνα βρίσκεται στην 9η θέση με 22 βαθμούς στον κουμπαρά, δηλ. έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών με τη Λεβάντε, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερους δευτερεύοντες δείκτες.

Πρόβλεψη

Η Λεβάντε και η Ζιρόνα δύσκολα μπορούν να ονομαστούν πολύ παραγωγικές ομάδες, και η Πριμέρα γενικά αυτή τη σεζόν δεν εντυπωσιάζει με τα στατιστικά της όσον αφορά το μεγάλο αριθμό σημειωμένων γκολ. Επιπλέον, πριν από σύντομο διάλειμμα για τα Χριστούγεννα η Λεβάντε και η Ζιρόνα ήταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *