The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Βαλένθια: προγνωστικά για στοίχημα

Леванте-Валенсия-20.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Ciudad de Valencia

Κεντρική συνάντηση της Δευτέρας στην Ευρώπη θα είναι αναμφίβολα η μάχη Λεβάντε – Βαλένθια, διαβάστε το προγνωστικό για τον αγώνα στην ιστοσελίδα μας. Πώς θα τελειώσει το ντέρμπι;

Τα «βατράχια» απέτυχαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η Λεβάντε έχει καταστροφική θέση στην Πριμέρα, ο σύλλογος είναι τελευταίος, 7 βαθμούς πίσω από τη 17η θέση. Οι «βάτραχοι» είναι οι μοναδικοί στο πρωτάθλημα χωρίς νίκες, έχουν στον λογαριασμό τους 8 ισοπαλίες και 9 ήττες. Στον τελευταίο γύρο η Λεβάντε έχασε εκτός έδρας από την Εσπανιόλ 3:4. Η ομάδα τελείωσε τον αγώνα στο Κύπελλο Ισπανίας, χάνοντας από την Αλκογιάνο στη διαδικασία των πέναλτι και οι «βατράχια» έπαιξαν όλη την παράταση στην πλειοψηφία, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν έναν επιπλέον παίκτη. Για διάφορους λόγους, τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.

Οι «νυχτερίδες» είναι κοντά στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου

Η Βαλένθια δεν τα πάει και τόσο άσχημα, η ομάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη 6άδα, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι Νυχτερίδες, αφού δεν έχουν χάσει έξι σερί συναντήσεις στο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στον τελευταίο γύρο η Βαλένθια κέρδισε δύσκολα την Έλτσε εντός έδρας – 2:1. Ο σύλλογος έπαιξε επίσης στο Ισπανικό Κύπελλο, όπου νίκησε την Αρεντέιρο εκτός έδρας μόνο στην παράταση 3:1. Έξι παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη, και δύο ταυτόχρονα λόγω των κίτρινων καρτών.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν, οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες στα γήπεδά τους, η Βαλένθια κέρδισε 4:2 και η Λεβάντε απάντησε – 1:0.

Πρόβλεψη

Ο πιο σημαντικός παράγοντας πριν από αυτή τη συνάντηση είναι να θυμάστε ότι αυτό είναι ένα ντέρμπι, κανείς δεν θα παίξει όπως να ‘ναι, δεν θα το καταλάβουν οι οπαδοί. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ κίνητρο και πρέπει να δείξουν ενδιαφέρον παιχνίδι. Το φαβορί δεν ξεχωρίζει εδώ, αν και η Βαλένθια δείχνει μια τάξη μεγέθους καλύτερη. Προτείνεται στοίχημα στο over 2,5 γκολ (απόδοση 2,1). Λογικό είναι να εξεταστεί και η επιλογή με τη νίκη των «νυχτερίδων» με μηδενικό χάντικαπ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *