The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβάντε εναντίον Αθλέτικ Μπιλπμάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Levante-Athletic Bilbao-3.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Ciudad de Valencia“, Βαλένθια

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι φορείς στοιχημάτων έβγαλαν ελαφρώς παράξενη γραμμή για τον αγώνα του 14ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας μεταξύ Λεβάντε και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι «παντογνώστες» θεωρούν ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά είναι απολύτως προφανές ότι ο Berizzo δεν τα καταφέρνει πολύ καλά στη Χώρα των Βάσκων, άλλωστε η Αθλέτικ Μπιλμπάο ιστορικά παίζει αδύνατα στην έδρα της. Με τη σειρά της η Λεβάντε έχει αρκετά καλή σεζόν, οι “βατράχοι” βρίσκονται στη μέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος, έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν για τη θέση στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Στην ένατη θέση

Μετά από 13 γύρους η Λεβάντε βρίσκεται στην 9η θέση στην κατάταξη, η μελλοντική γηπεδούχος σημείωσε 18 βαθμούς και είναι πίσω από την Ρεάλ και την έκτη θέση μόνο δύο μονάδες. Στην έδρα της  η Λεβάντε έχει +2 =1 -3, ήττες από τη Θέλτα, Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ, η νίκη επί της Αλαβές και Λεγανές. Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Λεβάντε στην έδρα της παίζει συχνά αποτελεσματικά και οι αγώνες αυτοί ολοκληρώνονται μέσω το σύνολο είναι πάνω από 2,5.

Όχι και άσχημη φόρμα

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ταξιδεύει στα ανατολικά της χώρας σε καλή διάθεση, έχοντας στο ενεργητικό μία ισοπαλία με τη Χετάφε και μία καταπληκτική νίκη στο Κύπελλο του Βασιλιά 4:0 πάνω από την Ουέσκα. Ταυτόχρονα στην κατάταξη του πρωταθλήματος η Αθλέτικ βρίσκεται μόνο στη ζώνη του υποβιβασμού με 11 βαθμούς στον κουμπαρά. Συνολικά στην έδρα τους στη σεζόν οι Βάσκοι έχουν παίξει έξι αγώνες, έχουν τις ακόλουθες στατιστικές: +0 =4 -2, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 7:9.

Πρόβλεψη

Η Λεβάντε είναι μια αρκετά καλή ομάδα για ισπανικά πρότυπα, οι “βατράχοι” έχουν καλή ευκαιρία να βελτιώσουν την θέση τους στην κατάταξη εις βάρος της νίκης επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η Λεβάντε τουλάχιστον δεν θα χάσει τη Δευτέρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό τον αγώνα είναι: η Λεβάντε δεν θα χάσει με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *