The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λας Πάλμας εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

LasPalmas-Valencia-03.01

Copa del Rey

“Estadio de Gran Canaria”, Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 201, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Λας Πάλμας και η Βαλένθια στους 16 του Κυπέλλου της Ισπανίας θα παίξουν μεταξύ τους στην έδρα των νησιωτών, θα είναι η πρώτη αναμέτρηση αυτού του σταδίου. Παρά τον παράγοντα της έδρας η Βαλένθια σε αυτό το ζευγάρι θα είναι ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένης της ποιότητας του ποδοσφαίρου που οι μελλοντικοί αντίπαλοι δείχνουν στην τρέχουσα σεζόν.

Στο κάτω μέρος

Πριν από τη διακοπή του νέου έτους η Λας Πάλμας στα 5 τελευταία παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά με τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία καταγράφηκε στον αγώνα με την Εσπανιόλ, ήττες από την Λα Κορούνια, την Αλαβές και την Χετάφε, ενώ οι νίκες πάνω στην Μπέτις. Στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν η Λας Πάλμας βρίσκεται στην 20η θέση με 11 βαθμούς στο ενεργητικό, η διαφορά από τη σωτήρια 17η θέση αποτελεί τέσσερις βαθμούς. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Ισπανίας η Λας Πάλμας έπαιξε 8 αγώνες στην έδρα της, στους οποίους σημείωσε +2 =1 -5, η διαφορά τερμάτων είναι 8:19.

Εκτός έδρας Βαλένθια

Η ενδεκάδα της Βαλένθια φαίνεται καλά σε εκτός έδρας παιχνίδια, οι «νυχτερίδες» σε οκτώ αγώνες του πρωταθλήματος της Ισπανίας κατάφεραν να κερδίσουν τέσσερις φορές με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 17:12. Ταυτόχρονα, πριν από τη διακοπή η Βαλένθια έχει χάσει τρία παιχνίδια από τα τέσσερα, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έφυγαν για το διάλειμμα σε κακή φυσική κατάσταση. Αν μπορέσει το προπονητικό επιτελείο της Βαλένθια να συνεφέρει τους παίκτες της ομάδας είναι το μεγάλο ερώτημα.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια δεν χρειάζεται τη νίκη την επόμενη Τετάρτη με οποιοδήποτε κόστος, ενώ για τη Λας Πάλμας η ήττα σε αυτό το παιχνίδι θα σήμαινε τον αποκλεισμό από το δεύτερο πιο σημαντικό τουρνουά στην Ισπανία. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε ένα επικίνδυνο στοίχημα στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λας Πάλμας με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *