The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Χάντερσφιλντ Τάουν: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Liverpool-HuddersfieldTown-26.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, στο Λίβερπουλ θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας του 36ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου η τοπική ομάδα θα συναντηθεί με τη Χάντερσφιλντ Τάουν. Αυτές είναι ομάδες από διαφορετικά ημισφαίρια του αγγλικού ποδοσφαίρου και το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο. Αλλά ακόμη και σε αυτή την κατάσταση είναι καλύτερα να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Χάντερσφιλντ.

9 νίκες στη σειρά

Αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ οδηγεί στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ανά πάσα στιγμή μπορεί να αρπάξει το τίτλο στο πρωτάθλημα. Η διαφορά των «κόκκινων» είναι μόνο 2 μονάδες, αλλά οι «πολίτες» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Έτσι, τώρα δεν εξαρτάται όλα από τους παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ που πρέπει να κερδίζουν κάθε αγώνα όπως κι να ‘χει. Γενικώς  τώρα η ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει μια σειρά από 9 νίκες και σε κάθε έναν από αυτούς τους αγώνες σημείωσε τουλάχιστον 2 γκολ. Ταυτόχρονα, η ομάδα δρα πιο επιθετικά εντός έδρας και χάνει πολύ σπάνια (πέντε «ξηροί» αγώνες από τους τελευταίους εφτά).

Μόνο ήττες

Ταυτόχρονα η Χάντερσφιλντ είναι η χειρότερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, πρόωρα έχει αποκλειστεί. Δεν είναι περίεργο, δεδομένου ότι για 35 γύρους ο σύλλογος κατάφερε να σημειώσει μόνο 14 βαθμούς. Τώρα η ενδεκάδα του Jan Siewert συνεχίζει μόνο να χάνει, ενώ η νέα τους σειρά ηττών περιλαμβάνει εφτά αγώνες. Εκτός έδρας οι «τεριέ» παίζουν πολύ χειρότερα: 10 ήττες και μία ισοπαλία με την Κάρντιφ (0:0) στις τελευταίες 11 συναντήσεις. Αλλά σε αυτά τα 11 εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα σκόραρε μόνο σε τρία από αυτά.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ έχει τέλεια εμφάνιση, επειδή προς το τέλος της σεζόν η ομάδα πήρε φόρα. Ενώ η Χάντερσφιλντ τώρα φαίνεται αδύναμη και εντελώς «χωρίς δόντια». Πιθανότατα, στον επερχόμενο αγώνα οι γηπεδούχοι θα κυριαρχήσουν σε όλα τα 90 λεπτά, έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν καν την ευκαιρία. Γι’ αυτό είναι λογικό να ποντάρετε στο ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Χάντερσφιλντ δε θα σκοράρει με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *