The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Tottenham-04.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άνφιλντ Λίβερπουλ

Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της επερχόμενης Κυριακής θα είναι η συνάντηση μεταξύ Λίβερπουλ και Τότεναμ, στο πλαίσιο του 26ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της Λίβερπουλ, αλλά τα «σπιρούνια» είναι τώρα σε εκπληκτική φόρμα που έγινε φανερό στον αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο μέσο της εβδομάδας εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και κερδήθηκε από τα «κοκόρια» με σκορ 2:0.

Στο TOP-3

Για τη Λίβερπουλ είναι σημαντικό να κερδίσει την επόμενη Κυριακή, αν συμβεί αυτό, τότε σίγουρα η ομάδα θα διατηρήσει την τρίτη θέση, και θα απομακρυνθεί από τον επίμονο ανταγωνιστή σε απόσταση πέντε μονάδων. Στην έδρα της η Λίβερπουλ στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας 2017–18 έπαιξε 12 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 26 βαθμοί, είναι το πέμπτο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Πέμπτη στο πρωτάθλημα

Η Τότεναμ βρίσκεται στη πέμπτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μετά από 25 γύρους με 48 βαθμούς στον κουμπαρά, είναι δύο μονάδες λιγότερο από τη Λίβερπουλ και Τσέλσι. Η Τσέλσι σε αυτή την περιοδεία πηγαίνει στην Γουότφορντ, η οποία έχει καινούριο προπονητή, δηλ. η απώλεια των βαθμών είναι πιθανή, άραγε η νίκη στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να ανεβάσει την ομάδα του Ποκετίνο στην τρίτη θέση στην κατάταξη. Συνολικά εκτός έδρα τα «σπιρούνια» στο αγγλικό πρωτάθλημα έπαιξαν 12 αγώνες, όπου σημείωσαν έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 21:13, το πέμπτο εκτός έδρας αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ είναι μια πολύ αποτελεσματική ομάδα, ακόμη και εκτός έδρας τα “σπερς” κατά το μέσο όρο σκοράρουν 1,75 γκολ ανά παιχνίδι.  Η Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» παίζει δυνατά, χάνει πολύ λιγότερο από ό, τι εκτός έδρας, αλλά δύσκολα οι «κόκκινοι» να είναι σε θέση να αντισταθούν στην επίθεση του Κέιν και εταίρων. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο ατομικό σύνολο των “σπερς” φαίνεται να είναι καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Τότεναμ είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *