The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Chesea-26.09

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ η Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» θα φιλοξενεί τη Τσέλσι Λονδίνου. Ο αγώνας έχει κύρος, αλλά υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι οι προπονητές θα βγάλουν για τον επερχόμενο αγώνα βασικά σχήματα. Τόσο οι «κόκκινοι» όσο και οι «μπλε» έχουν πιο σημαντικά τουρνουά από το Λιγκ Καπ Αγγλίας, με όλο το σεβασμό προς αυτό.

Αμέσως μετά

Μόλις τρεις ημέρες μετά τον αγώνα στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να επισκεφθεί τον κύριο διώκτη της, και σε άλλες τέσσερις ημέρες οι «κόκκινοι» θα πάνε στο «Σαν Πάολο» επίσκεψη στη Νάπολι. Είναι προφανές ότι με τέτοιο πρόγραμμα ο Κλοπ δεν πρόκειται να βγάλει τη βασική σύνθεση την Τετάρτη. Ακόμη και ημιβασική σύνθεση, χρησιμοποιώντας κάποιον από τη βάση, είναι αμφίβολη.

Υπάρχει απώλεια

Η Τσέλσι στον τελευταίο γύρο της Premier League έχασε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφού απέτυχε να νικήσει τη Γουέστ Χαμ στο «London Stadium». Η συνάντηση έληξε με ισοπαλία 0:0, η οποία, φυσικά, απογοήτευσε τους πολυάριθμους θαυμαστές των «μπλε». Μετά από αυτή τη σχετική αποτυχία οι «αριστοκράτες» έπεσαν στην τρίτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι μπροστά από τους «μπλε» στους δευτερογενείς δείκτες. Η Λίβερπουλ με 18 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης.

Πρόβλεψη

Ο αγώνας του Λιγκ Καπ μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι είναι δύσκολος για την πρόβλεψη, τουλάχιστον επειδή είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τις συνθέσεις. Από τη μία πλευρά, η Λίβερπουλ έχει περισσότερα κίνητρα, γιατί ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Άνφιλντ», από την άλλη πλευρά όμως, είναι σημαντικό για το Σάρι να νικήσει τον άμεσο ανταγωνιστή πριν από την προσωπική συνάντηση στην Premier League. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,43.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *